Tros stelt Het Perfecte Plaatje samen

Wanneer is de Nederlander ultiem gelukkig? Hoeveel geld staat er daarvoor op zijn bankrekening, hoe vaak bedrijft hij de liefde, welk werk heeft hij voor hoeveel uur en hoe ziet zijn vriendengroep eruit? Dat gaat de Tros onder andere onderzoeken in Het Perfecte Plaatje, een vooralsnog eenmalige thematische uitzending. Het Perfecte Plaatje wordt momenteel al gemaakt voor de Belgische zender VTM, de Tros heeft de rechten verworven op de internationale beurs MipTV.

“We zijn erg verheugd dat we dit verrassende en gezellige programma kunnen maken. Het past helemaal in ons streven om breed familieamusement uit te zenden. We hopen er een jaarlijks terugkerende uitzending van te maken“, zegt directeur Peter Kuipers van Tros.

De Tros voert het onderzoek uit op de eigen website, het programmablad TrosKompas en marktonderzoek onder Nederlanders. Dat moet uiteindelijk resulteren in het ideale leven van de gemiddelde Nederlander.

Het perfecte plaatje staat gepland voor dit najaar.

Zie ook:
- Nederland 3 krijgt op donderdagen sneak preview
- Vuurzee, Grote Woonwens en Blootgewoon op MipTV
- Idols voor voetbaltalent en Cowboy with the Stars op MipTV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>