Nieuwe tv-klus Danny de Munk: Zand Erover

Het eerste tv-klusje van Danny de Munk is nog maar net afgerond of de artiest krijgt alweer een nieuw programma toebedeeld. Danny wordt de presentator van Zand Erover, een nieuwe SBS-titel waarin ruzies worden opgelost. Denk in het hoekje van Het Spijt Me of Het Familiediner.

SBS meldt over het programma: “Soms is een klein misverstand of een uit de hand gelopen discussie de reden voor een jarenlange breuk in een warme familie of een hechte vriendengroep. Niet alleen de ruziemakers zelf, maar ook de mensen om hen heen lijden onder de gevolgen van de ruzie. In Zand Erover grijpen de betrokkenen in en proberen te bemiddelen in vaak schrijnende situaties. Danny de Munk doet er alles aan om de ruziemakers dichterbij elkaar te brengen.”

Danny over zijn nieuwe klus: “Dit programma is mij op het lijf geschreven. Het is zonde als dagen maanden worden en maanden in jaren veranderen, terwijl er samen ook nog zoveel moois te beleven valt. Ik zal mij met hart en ziel inzetten voor de mensen in Zand Erover.”

Toen SBS 6 hem binnenhaalde, heeft Danny een pilot opgenomen voor een Hart in Aktie-achtig programma. Ik denk dat hij zonder script beter tot zijn recht komt dan bij The Sing-Off, waar Danny duidelijk nog niet in zijn element was.

Zie ook:
- Finale The Sing-Off zonder Danny de Munk
- SBS 6 lost conflicten op in nieuw programma Zand Erover
- Danny de Munk presenteert met Tooske Ragas The Sing-Off

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe tv-klus Danny de Munk: Zand Erover

 1. Daan

  Hopelijk maakt John hier wel een eind aan. Ordinaire kopie van het Familiediner.

    /   Reply  / 
 2. Robby

  En zie daar de volgende flop van de campingzender…..

    /   Reply  / 
 3. BS

  Vrees voor de banen van de Munk en alle andere C sterren van dit noodlijdende kanaal

    /   Reply  / 
 4. tim

  vreselijke titels zeg!

    /   Reply  / 
 5. Jeroen

  Onvoorstelbaar wat een azijnpissers hier zeg. Alles dat nieuw is wordt op zappen meteen neergesabeld, terwijl er alleen een samenvatting van 1 zin staat. Misschien is er wel een nieuwe insteek gevonden die goed blijkt te werken. Misschien ook niet, maar dat weet je pas als je het gezien hebt. Beetje positief blijven, anders gewoon lekker je TV wegdoen en een vaasje neerzetten waar deze stond!

    /   Reply  / 
 6. Maurice

  Wat een jaloezie afgunst..Echt Nederland waar we alles hebben en nog kankeren..

  Zielig

  Leef je leven..

  Maurice

    /   Reply  / 
  1. Dirk

   Helemaal mee eens!!
   Ben dat gezeik helemaal zat en dan vooral het gezeik voordat je maar weet wat het is!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>