De Afvallers XXL: Sonja Bakker uit, Dr. Frank in

SBS 6 heeft een nieuwe dieetgoeroe aangetrokken voor De Afvallers XXL, dat vanaf januari weer te zien is op de zender. Waar Sonja Bakker in de afgelopen serie nog de kandidaten bijstond, gaat SBS 6 nu verder met Dr. Frank. Zijn afvalboeken zijn het afgelopen jaar massaal verkocht waar de methode Sonja Bakker flink op zijn retour lijkt.

“SBS 6 is bijzonder trots op de unieke samenwerking met dokter Frank van Berkum: de afvalexpert van Nederland die met zijn eiwitdieet al heel veel mensen van hun overgewicht heeft afgeholpen. Dr. Frank zal zijn kennis over voeding en gezondheid delen met de kijkers”, aldus de zender.

In deze eerste aflevering worden 72 mensen voorgesteld die nodig moeten afslanken. Hun huidige gewicht wordt gemeten en het streefgewicht wordt meteen bepaald. Het team van Dokter Frank -bestaande uit tientallen specialisten, diëtistes, bewegingsexperts en mentale begeleiders die over het hele land verspreid zijn- gaat met de kandidaten aan de slag.

Marlayne Sahupala presenteert het 2011-seizoen van De Afvallers XXL.

Zie ook:
SBS 6 brengt De Afvallers XXL terug op de buis in 2011

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “De Afvallers XXL: Sonja Bakker uit, Dr. Frank in

  1. Steffan

    Alleen maar omdat hij DOKTER Frank heet, hebben mensen vertrouwen in zo’n iemand. Blijft een goed initiatief van SBS6 om mensen te helpen, alleen ik hoef niet wekenlang mensen zien afvallen.

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Meesterlijke zet van sbs! SB is al op haar retour en er zijn genoeg (huis)vrouwen en helaas tienermeiden die aan hun gewicht willen werken en willen kijken of de methode van dr. Frank voldoet. Hierna kan dr. Frank net als Sonja kortere afvalprogramma’s maken. Ik vraag me af hoe sbs de serie gaat maken. er zijn 72 deelnemers, hoe kunnen we een “band” krijgen met de afvallers?

      /   Reply  / 
  3. Laila

    Maar Sonja Bakker heeft nooit deelgenomen aan de vorige afleveringen van Afvallers XXL. Dat was Yneke Vocking.

      /   Reply  / 
  4. Frank

    Inderdaad! Ze zat in Je Echte Leeftijd, nadat dat naar SBS 6 verhuisd was.. In de Afvallers (XXL) is ze nooit te zien geweest, toen zat ze al bij RTL.

      /   Reply  / 
  5. Anoniem

    Sonja bakker heeft nooit bij de Afvallers xxl/sbs6 iets gedaan.
    Alleen bij Rtl4 met s.o.s. Sonja.

      /   Reply  / 
  6. essie

    hahahah wel ff een fout bericht dan zeg maar dit ! Mij lijkt het wel weer leuk weer even wat anders, alles lijkt zo op elkaar

      /   Reply  / 
  7. AAJM van Mierlo

    Ja ik hebt goede vriend die zeer dik is hij weegt 189 kg 42 jaar.Ja wat hij eet dat kan twee mensen niet op ook fris drank 12 flesse cola en fanta in een week elke dag grood friet drie dubel majo 5 lieter melk per week ander half kilo snoep hambugers drie of vier achter kaar twee maal perweek eiren 14 stuks perweek chips 5 zaken wat nog dik beleg gebak half traat in een kaar met veel slagroom dat is nog niet alles.Hij heeft ook een zoonje van 12 jaar die vind ook niet luek dat hem vader zo dik is.Ja ik ben ook te zwaar ik weegt 127 kg ik wil ook graag kilo kweit maar we hebben geen geld daar voor kun u ons helpen met afvalen Ja ik af toe te veel ma ook goed verse groente vlees aardapels brood en be leg een keer eet ik koekjes bier 4 felsjes frisdrank 1 lieter 1 keer klein friet met per week met 2 snaks v haring 5 perweek 6 sneetjes brood perdag na 19 u eet ik niks meer ik wil graag 95 kilo wegen kun ons helpen in af wachting op u antwoord

    Vrienlijk groet
    Toon vasn Mielo

      /   Reply  / 
  8. ineke beckers

    Ik ben met mijn man samen begonnen met afvallen. Nu is mijn vraag van als tussendoortje mogen we een appel of een sinaasappel hebben.
    Nu heb ik nog een vraag küttenksse kunnen we dat vervangen door kwark.

      /   Reply  / 
  9. Richard

    Mensen, dit is niet de plek om die vragen te stellen!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>