Kijkcijfers zondag: Miljoenenjacht stoort Undercover in NL

Miljoenenjacht is terug op de zondagavond en dat is te merken ook aan de kijkcijfers. RTL 4 wint grofweg een miljoen kijkers en scoorde gisteren 1,6 miljoen liefhebbers. Uit de cijfers van Stichting Kijkonderzoek blijkt vooral SBS 6 daar last van te hebben. Undercover in Nederland scoorde de afgelopen weken stevig boven het miljoen, maar kwam nu uit op 996 duizend kijkers. De TV Show hield zich wel staande met krap 1,8 miljoen kijkers.

RTL 4 zond eerder op de avond Symphonica in Rosso uit 2006 uit en wist daarmee 782 duizend kijkers te boeien. SBS 6 trok op dat moment 1,1 miljoen kijkers met Wegmisbruikers, De Reünie op Nederland 1 was de grote winnaar met 2,6 miljoen kijkers.

De serie Adam-E.v.a begon op krap 900 duizend kijkers en lijkt zich nu te stabiliseren rond de 650 duizend kijkers. Gisteren stemden in elk geval 649 duizend kijkers af op de Nederland 2-serie.

Op Nederland 3 begon het nieuwe How to Stay Alive. De kijker moet nog even wennen, want de BNN-serie trekt minder kijkers dan 3 Op Reis: 476 duizend kijkers. Op RTL 5 wist The Ultimate Dance Battle zich redelijk staande te houden met 538 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Weer minder kijkers voor The Sing-Off
- Kijkcijfers vrijdag: 1,5 miljoen kijkers laatste X Campus
- Kijkcijfers zondag: Goede cijfers NL1 en SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: Miljoenenjacht stoort Undercover in NL

  1. krosveld

    de zenders moeten eens ophouden om elkaar af te troeven met wie de beste muziek kan maken.Laten zij zich meer in met een ontspannende amusement waar de meeste mensen meer van genieten als van deze troep die nu geboden wordt .Meer wetenschap/lokaal/erop uit tips /laat het eigen land eens onder de loep worden genomen.En dat geldt in hoofdzaak voor de ZATERDAG.Zodat je niet weer op internet moet zoeken .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>