Finalisten TVOH zingen vrijdag single in Resultshow

Vrijdag worden de vier finalisten van The Voice of Holland bekend. Elke kandidaat zingt solo en een duet, 12 optredens dus. Vervolgens mag het publiek zich uitspreken over de gedroomde finalisten en de coaches. Een combinatie van die twee uitslagen geeft de doorslag in de Resultshow. Dan zullen ook de vier finalisten elk hun eigen single voor het eerst zingen.

Deze week worden er dus acht singles opgenomen met de kandidaten, want vrijdag staan er acht mensen in de halve finale. Na de liveshow van vrijdag zijn de singles van de vier finalisten meteen downloadable, het succes hiervan weegt mee in de uiteindelijke stemming van de finale.

De kandidaten die nog in de race zijn: Jennifer Ewbank en Pearl Jozefzoon van Nick & Simon, Shary-an Nivillac en Kim de Boer van Angela Groothuizen, Leonie Meijer en Anne Hoogendoorn van Jeroen van der Boom en Ben Saunders en Esther Nijhove van VanVelzen.

Vrijdag overigens ook een gastoptreden van Jan Smit. Zondag zijn alle coaches met hun finalist te zien bij Life4You, waar ook John de Mol aanschuift.

Zie ook:
- Peter van der Hurk: Ben Saunders wint The Voice of Holland
- Alle TVOH-berichten
- Volop geruchten exits The Voice of Holland
- John de Mol: Networks in Amerika vochten om The Voice

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Finalisten TVOH zingen vrijdag single in Resultshow

  1. B.K.

    ‘Vrijdag worden de vier finalisten van The Voice of Holland bekend. Elke kandidaat zingt solo en een duet, 12 optredens dus.’

    Ik neem aan dat het dan telkens om een duet van twee kandidaten gaat? Anders kom je niet aan die twaalf optredens. Het was leuker geweest als ze allemaal een duet konden doen met de coach.

    Wel raar overigens dat het succes van de single mede bepaalt wie de winnaar wordt. Het succes van zo’n single hangt natuurlijk ook van het liedje zelf af. Daardoor zou de kandidaat met een leuker liedje eerder kans maken dan een kandidaat met een minder leuk liedje, terwijl die misschien wel de betere artiest is. Maar kijken hoe dat uit pakt.

      /   Reply  / 
  2. gorr

    Duss in de resultshow gaan nog 4 finalisten zingen? Dat gaat flink uitlopen dan als we de uitslag krijgden en dan nog eens 4 optredens. NJiet dat ik het erg vind :D

      /   Reply  / 
  3. Nick

    Leuke variatie dat singleverkoop al meetelt. Hoop op een goede plaat van Ben…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>