Erland Galjaard is Omroepman van het Jaar 2010

Erland Galjaard is zojuist uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2010. Helemaal als een verrassing komt dat niet gezien de enorme successen van RTL 4 in het voorbije jaar, maar de jury had natuurlijk altijd weer John de Mol kunnen uitverkiezen met zijn nieuwe schuur aan succesformats. Dat is niet dus niet gebeurd, Galjaard mag de titel op zijn naam zetten.

Broadcast Magazine schrijft: “Voor de redactie stond 2010 in het teken van de imposante wederopstanding van RTL Nederland. Niet alleen in financieel, maar vooral ook in programmatisch en kijkcijfertechnisch opzicht scoorde de commerciële zendergroep recordcijfers. Het succes van RTL is vooral te danken aan het moederstation en dus aan diens architect. Galjaard is de personificatie van de zegetocht van RTL 4.”

De laatste jaren is de titel gegaan naar Peter R. de Vries, Gerard Timmer, John de Mol, Paul de Leeuw, Ton F. van Dijk, Tina Nijkamp, Linda de Mol.

Van harte gefeliciteerd Erland! De titel is een mooie kroon op jarenlang investeren met visie. Dat pakte het afgelopen jaar al boven verwachting goed uit en daar is de Omroepman van het Jaar een blijk van.

Zie ook:
- Linda de Mol Omroepvrouw van het Jaar 2009
- Tina Nijkamp uitgeroepen tot Omroepman (m/v) van het Jaar
- Brein achter NPO-stelsel Omroepman van het Jaar

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Erland Galjaard is Omroepman van het Jaar 2010

  1. Nick

    Terecht

      /   Reply  / 
  2. Stefan

    Enorm terecht ja, volgens mij heeft RTL een goeie aan hem.

      /   Reply  / 
  3. Mark

    verdiend! en terecht !

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Erland Galjaard: The Voice of Holland ontsteeg televisie | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>