Johnny de Mol en Jelka van Houten in Verborgen Gebreken

Net 5 komt in februari met het derde seizoen van Verborgen Gebreken, de serie over een makelaarskantoor in Amsterdam Oud-Zuid. In deze nieuwe reeks versterken twee bekende koppen de cast. Het gaat om Johnny de Mol en Jelka van Houten.

Afgelopen seizoen liep de spanning tussen de zussen Puck en Noor Rademaker al hoog op, maar nu bereikt hun relatie een dieptepunt en breken ze met elkaar. Zal dit ooit nog goed komen?

De onderlinge rivaliteit zorgt echter continu voor spanning en dit leidt in de nieuwe afleveringen tot een uitbarsting, die zowel zakelijk als privé enorme gevolgen zal hebben. Zo moet Bram (Egbert-Jan Weeber) een keus maken tussen Noor (Ricky Koole) en Puck (Jennifer Hoffman). Noor wil graag een kindje maar hier denkt Joep (Frederik Brom) heel anders over en dit zorgt voor spanning tussen het pasgetrouwde stel.

Puck heeft een knipperlichtrelatie met projectontwikkelaar Michael (Vincent Croiset), maar haar interesse wordt ook gewekt door de ‘handige jongen’ Sem (Johnny de Mol). Is hij alleen wel zo betrouwbaar als hij lijkt? Ondertussen doet een nieuwe makelaar, Linda, haar intrede en zij wordt gespeeld door Jelka van Houten.

Zie ook:
- Ongeplande zwangerschap in Verborgen Gebreken
- Minder eigen drama en meer reality op Net 5
- Doekt valt voor Net 5-series Floor Faber en S1ngle

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Johnny de Mol en Jelka van Houten in Verborgen Gebreken

  1. Anoniem

    BIG NEWS: RTL 4 op oudjaarsavond van half 9 tot 10 met herhaling van Tineke Schouten!!!!!

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Stom zeg!!
      Ik dacht dat het programma ”Dit was 2010” op dat tijdstip zou komen. Wel dom dat ze een herhaling uitzenden ergens van. Doe dat op een andere dag!

        /   Reply  / 
      1. Anoniem

        Ja inderdaad.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>