Net 5 met nieuw iemand in Nederlandse Hollywood Vrouwen

De reality-docu Nederlandse Hollywood Vrouwen keert terug bij Net 5. Momenteel worden er door Eyeworks in Los Angeles nieuwe opnames gedraaid bij de Hollandse vrouwen die een jetsetleven in Amerika leiden. De Belgische Astrid Byron heeft het gezelschap verlaten, maar voor Net 5 is een andere Nederlandse bereid gevonden om de camera toe te laten in haar leven.

Over de identiteit van deze nieuwe vrouw wil de zender nog niets kwijt, wel laat Net 5 doorschemeren dat het om iemand gaat met toegang tot de sterren. “Zij gaat de camera wel meenemen in de villa’s van bekendheden”, verklapt zenderbaas Alphons Martens aan deze blog.

Verder blijkt dat ‘prinses’ Inge de vriendschap met haar celebrity Norwood Young heeft moeten afbreken, daarover zal ze zelf vertellen in de eerste aflevering van de reeks. Inge hoeft niet te treuren, want ze heeft alweer een andere bekendheid (c-ster?) als handtasje gevonden.

Zie ook:
Stuitende èn heerlijke tv: Nederlandse Hollywood Vrouwen
Botox als naar de tandarts gaan: NL Hollywood Vrouwen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Net 5 met nieuw iemand in Nederlandse Hollywood Vrouwen

 1. remco

  Is niks,was niks en zal ook nooit wat worden.

    /   Reply  / 
 2. Roald

  DIT IS DE BESTE SERIE EVER!!

    /   Reply  / 
 3. Danielle

  Ik vind het een erg leuke serie en is zeker lekker ontspannen om naar te kijken :)

    /   Reply  / 
 4. vinn

  Heb me kapot gelachen vooral om princes inge! Gelukkig is die belg eruit

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>