Sjimmy Bruijninckx per direct weg bij SBS 6

Sjimmy Bruijninckx is vertrokken bij SBS 6. Haar contract liep deze maand af en is niet verlengd, wat voor Sjimmy als een grote verrassing kwam. Dat meldt RTL Boulevard. Bruijninckx lijkt het slachtoffer geworden van de vernieuwingen die gaan plaatsvinden bij SBS Shownieuws en Hart van Nederland. “Niemand weet echt, of zegt niet te weten, wat er gaat gebeuren. Ik weet dat als er nieuwe mensen aan het roer komen er dingen veranderen”, vertelt Bruijninckx aan Boulevard. Vrijdag was haar laatste uitzending te zien.

Gisteren bracht RTL Boulevard al het gerucht dat er veel onzekerheid is bij Hart van Nederland en daar mogelijk ontslagen vallen, voor en achter de schermen. De exit van Sjimmy voedt die geruchten. “Ook daar weten ze niet wat er gaat gebeuren. Volgens mij komt Sandra Schuurhof de dames vooral versterken”, zegt de ex-Shownieuws-presentatrice.

Vlak voor de zomer moest Shownieuws-presentatrice Patty Brard al het veld ruimen, zeer tegen haar zin in. Zij wist niet beter dan dat haar contract verlengd zou worden, toen ze onverwacht kreeg te horen dat er geen plaats meer voor haar was. Wel werd haar de kluif voorgehouden verder te gaan op projectbasis, maar Brard is uiteindelijk gaan freelancen bij concurrent RTL 4.

Zie ook:
- Albert Verlinde: Onrust bij Hart van Nederland
- Patty Brard weg bij Shownieuws, verder op projectbasis
- Patty Brard wil nog niet weg bij SBS Shownieuws
- RTL Nieuws verliest Sandra Schuurhof aan Hart van NL
- SBS geeft makeover aan Shownieuws en Hart van NL

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Sjimmy Bruijninckx per direct weg bij SBS 6

 1. Robin

  En zo zullen er meer volgen. AU!

    /   Reply  / 
 2. Mark

  Wat een sukkels daar bij SBS, Sjimmy is net de enige die een beetje naturel en ongemaakt overkomt. Ze heeft verstand van zaken en kan leuk met Evert overal over meepraten (een-tweetjes).

  Beter dan dat gestamel van Viktor en Marlayne. Om over die ouwe taarten maar te zwijgen.

    /   Reply  / 
 3. jk

  Ik zag haar gisteren al niet op de foto staan voor huizenjacht in het voorjaar..

    /   Reply  / 
 4. Willeke

  Jammer dat haar contract niet verlengd is! Vond haar de leukste presentatrice van sbs.. Misschien dat ze nu wel naar rtl gaat..

    /   Reply  / 
 5. Robin

  Nu die vreselijke Evert nog exit!

    /   Reply  / 
 6. luuk

  toch jammer dat zij der uitmoet, ik vind het nog steeds dom om het te veranderen. benieuwt wat met de andere presentatoren gaat gebeuren: gerard,evert,nance,dany,henkjan gaan die eruit of niet.

    /   Reply  / 
 7. Willeke

  Danny ging er volgens mij wel uit..

    /   Reply  / 
 8. samantha

  Ik denk dat dadelijk aantal rtl presentoren daar zitten zo als brigitt maasland en umberto tan

    /   Reply  / 
  1. JK

   Ik zie ook wel kans dat Bridget overstapt voor oa. Shownieuws.

   Ook Jack Spijkerman zie ik wel overstappen, aangezien zijn shows Wat vindt nederland & Echt waar!? hun beste tijd wel gehad hebben.

     /   Reply  / 
 9. samantha

  pff laten ze karin bloemen bij sbs presenteren moet niet gekker worden sorry ik zap dan wel word al zenuwachtig als ze praat

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>