Gerard Joling over tv-toekomst in Life4You

Wat gaat Gerard Joling op televisie doen? Dat is één van de grote vragen in medialand. Het SBS-gezicht is al bijna een jaar niet meer te zien als presentator en zijn contract loopt dit tv-seizoen af. Joling zelf zegt graag met SBS 6 verder te willen, maar nu er sprake is van een arbeidsconflict kan dat ook zijn om welwillendheid te tonen, mocht het uitlopen op een juridisch gevecht. Joling hing vorige week al even aan de telefoon in Life4You waar zijn komst naar de studio vanmiddag werd aangekondigd. Carlo Boszhard gaf toen al aan met Joling te gaan spreken over zijn tv-toekomst.

Afgelopen week zijn er gesprekken geweest tussen SBS en Joling, maar daar is nog niets over naar buiten gekomen. Ik gok dan ook dat de twee nog even verder onderhandelen en Joling zich vandaag op de vlakte gaat houden. Maar wie weet pakt het anders uit, het zal niet de eerste keer zijn dat Gerard er in een openhartige bui van alles uitflapt.

In Life4You verder Lieke van Lexmond, Monique van de Ven, Babette Labeij en DI-RECT.

Life4You, 17.25 uur, RTL 4

Zie ook:
- Conflict Joling en SBS 6; contract loopt bijna af
- SBS legt Gerard Joling nog 3 jaar vast
- Joling even klaar met grote studioprogramma’s
- Gerard Joling mogelijk met datingquiz bij SBS 6
- Joling werkt aan Moppentrommel meets Praatjesmakers

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Gerard Joling over tv-toekomst in Life4You

  1. Sjaak

    ik hoop dat gerard wel bleift bij sbs.

      /   Reply  / 
  2. Jaap

    Joling houdt zich daarover altijd op de vlakte, zeker nu zijn toekomst bij SBS niet zeker is…

      /   Reply  / 
  3. samantha

    laat hem naar rtl gaan zie wel een nieuwe duo irene en gerard een programma doen en dancing on ice terug bij rtl doen heerlijk toch

      /   Reply  / 
    1. Levi

      Dat is niet eens zo’n heel gek idee eigenlijk. Dancing on Ice in een nieuw jasje én met Gerard Joling erbij zou best wel is kunnen aanslaan. Het is wel een mes in de rug van SBS6 mocht dit echt gaan gebeuren.

        /   Reply  / 
  4. el-g

    Ik zie Gerard Joling nog wel vertrekken naar de TROS; naast Frans Bauer en Jan Smit.

      /   Reply  / 
  5. Jaap

    Denk dat SBS van zijn huidige, dure contract af wil, en over wil op een contract op projectbasis.

      /   Reply  / 
  6. laurens

    Hij heeft vrijdag een gesprek gehad en maandag opnieuw. Waarschijnlijk is hem een bod gedaan, waar hij over na moet denken en maandag laat weten wat hij gaat doen. Wellicht is hem een format aangeboden?!?!

    Carlo kwam nog met de opmerking dat hij een format kreeg op oproepbasis/jaarcontract. Dit zou zomaar kunnen, was de reactie van gerard.

    Ik hoop dat hij nog een seizoen sterren dansen op het ijs mag doen! Nu wel met iets grotere namen! Vorig jaar waren het echt C-sterren, dit jaar graag B-sterren!

    Verder had Gerard zelf nog ideeen voor formats! Ik vind hem toch het meest bij SBS passen! Naar de TROS gaat hij in ieder geval niet.

      /   Reply  / 
  7. Remmert

    Altijd leuk als Geer weer van zich laat horen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>