SBS 6 brengt Jochem van Gelder terug op televisie

Ruim twee jaar na zijn vertrek bij de NCRV heeft Jochem van Gelder een nieuwe werkgever gevonden. Hij gaat aan de slag bij SBS 6, is zojuist medegedeeld in Shownieuws. Jochem is te zien in de nieuwe zaterdagavondshow Wat Schat Je?, gepresenteerd door Jeroen van der Boom. Ook komt hij in mei met het eenmalige programma Voor Je Moeder, daags voor moederdag. Van Gelder zegt zich als familieman helemaal thuis te voelen bij SBS 6.

In Wat Schat Je? zal Jochem een rubriekje krijgen met kinderen die voor de camera op iets moeten reageren. Heel exact werd het niet uitgelegd in Shownieuws, maar het lijkt veel weg te hebben van Praatjesmakers. Van Gelder kon dat programma blijven doen bij de NCRV, maar wilde meer dan kinderprogramma’s maken en pakte zijn biezen.

Jochem in Shownieuws: “Het is een grote show, waarin één onderdeel zit waarin kinderen een prominente rol spelen. Net voor dat onderdeel ben ik naar voren geschoven. Die dachten: die kan wel overweg met kinderen, laat Jochem dat maar doen.”

Vorige maand hintte Van Gelder al op een overstap naar SBS, toen beloofde hij de primeur aan de Coen & Sandershow.

Zie ook:
- Jochem van Gelder naar SBS 6?
- Jochem van Gelder hint op snelle tv-comeback
- Bert van der Veer ziet tv-carrière Jochem van Gelder somber in
- Jochem van Gelder werkloos; weg bij NCRV

 

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “SBS 6 brengt Jochem van Gelder terug op televisie

  1. Jan Dane

    Goed nieuws! Ze moeten hem inzetten bij een grote familieshow als een soort Henny Huisman.

      /   Reply  / 
  2. Rick Bosveld

    Jochem had makkelijk ‘Wat Schat Je?’ alleen kunnen doen! Deze formule past goed bij Jochem, nu komt ALWEER Jeroen van der Boom… #zucht

      /   Reply  / 
  3. alex

    Gaat de talentloze Jeroen van der Boom straks alle pulp op SBS presenteren ofzo??? *-*

      /   Reply  / 
  4. Bouw124

    eindelijk yes dit is goed nieuws dat Jochem Van Gelder na 2 Jaar Afwezigheid eindelijk weer op TV komt bij SBS6 waar hij eerst in het nieuwe ZaterdagAvond Programma Wat Shat je! zit met presentator & zanger Jeroen is vanaf 14 april iedere zaterdag op SBS tezien ik denk dat hij nog binnenkort een 2 of 3 Jarig contract bij SBS tekent en oa een leuke Familie show Presenteren bv zijn SuccesVermule Praatjesmakers! dat gaat weer goedkomen met jochem maar jammer dat hij Wat Schad je! niet mag presenteren

      /   Reply  / 
  5. Stijn

    Toen ‘Wat Schat Je?’ nog bij rtl op tv was, hadden Wendy van Dijk en Jamai ook een rubriekje met kinderen die ze voor het blok zetten. Dat zal dus nu wel weer gelijk zijn, maar dan nu met Jochem.

    Weet er iemand of de prijzen ook gelijk zijn gebleven zoals in de rtlversie?

      /   Reply  / 
  6. fruitshoot

    OMG! Dit wordt weer helemaal nix. De uitgerangeerde presentator van praatjesmakers wordt ingehuurd door SBS6 en mag iets soortgelijks gaan doen als een soort rubriekje in een programma dat gedragen wordt door Jeroen van den Boom. Gedoemd om te mislukken. Mark my words. Niet omdat ik het ze niet gun, maar SBS, uitgerangeerd en Jeroen van den Boom zijn nu eenmaal een gouden trio.

      /   Reply  / 
  7. fruitshoot

    waar ik “een gouden trio” schrijf bedoel ik natuurlijk “geen gouden trio”.

      /   Reply  / 
  8. samantha

    tjah word weer niets .

      /   Reply  / 
  9. Jordy

    @Rick Bosveld: Klopt helemaal! Van der Boom vond ik vroeger actually nog een hele grote presentator bij SBS6, voor hij zo nodig zijn zangcarrière moest voortzetten… Daarna vond ik hem alleen maar arroganter en minder goed worden. Jochem van Gelder had dit programma echt wel in zijn eentje aangekund, helaas gunt SBS hem die kans niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>