Net 5 gaat daten in de jungle: Love in the Wild

Eén van de grootste projecten van Net 5 in 2012 is – naast Peking Express – ongetwijfeld Love in the Wild. Het programma, met succes uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC, mengt twee genres televisie: een afvalrace onder barre omstandigheden èn een datingshow.

Aan Love in the Wild doen tien mannen en tien vrouwen mee. Elk worden ze aan iemand gekoppeld voor een opdracht in de jungle. Het winnende koppel brengt de nacht door in een luxueus verblijf, de rest slaapt onder primitieve omstandigheden. De dag erna mogen de kandidaten een nieuwe koppelindeling kiezen. De man en vrouw die als laatste overblijven, vallen af en verlaten Love in the Wild.

Gedurende het programma worden veel romantische momenten gecreëerd, opdat de vonk her en der kan overspringen. Het koppel dat uiteindelijk overblijft, wint (in de Amerikaanse variant) een wereldreis.

De NBC-serie is opgenomen in Costa Rica en die zender werft momenteel kandidaten voor een vervolg. Net 5 heeft de kandidatenoproep inmiddels geopend. Wie Love in the Wild presenteert, is nog niet duidelijk.

Bekijk de Amerikaanse promo:

1 Reacties // Reageer

One thought on “Net 5 gaat daten in de jungle: Love in the Wild

  1. Pingback: Niet Net 5 maar RTL 5 gaat nu daten in de jungle | Zappen

  2. love in the wild

    Super leuk dat love in the wild nederland binnen komt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>