Net 5′s antwoord op EK Voetbal: Mooie Mannen Maand

Net 5 grijpt de sportzomer aan om de vrouwelijke kijker voor zich terug te winnen. Vrijwel alle lopende series zijn even met zomerstop en als antwoord op het EK Voetbal komt Net 5 met de zogeheten Mooie Mannen Maand. Op elke maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- én zondagavond in juni kunnen de dames wegdromen bij de mooiste films met de mooiste mannen. Van Brad Pitt en Orlando Bloom in Troy, Robert Pattinson in Remember Me, tot Josh Hartnett en Ben Affleck in Pearl Harbor.

De verschillende filmavonden zijn verdeeld in thema’s. Op maandag komen heldenfilms voorbij als Pearl Harbour en Troy met onder anderen Josh Hartnett, Ben Affleck, Brad Pitt en Orlando Bloom. Op dinsdag kunnen vrouwen genieten van high school-films als 10 Things I Hate About You en She’s the Man met onder andere Heath Ledger en Channing Tatum.

De woensdag is gereserveerd voor kwaliteitsdrama als Finding Neverland en Revolutionary Road met Johnny Depp en Leonardo Dicaprio en op donderdag zijn thrillers te zien als Out of Time en Proof of Life met onder andere Denzel Washington en Russel Crowe. Op zondag komen de meest romantische films voorbij. Sweet Home Alabama met Patrick Dempsey en Laws of Attraction met Pierce Brosnan zijn enkele voorbeelden.

Pearl Harbor, 20.30 uur, Net 5

1 Reacties // Reageer

One thought on “Net 5′s antwoord op EK Voetbal: Mooie Mannen Maand

  1. riem frankie morello

    Op dinsdag kunnen vrouwen genieten van high school-films als 10 Things I Hate About You en She’s the Man met onder andere Heath Ledger en Channing Tatum.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>