Onderhandelingen comeback Nance nog vruchteloos

Nance is binnenkort weer op tv te zien als celebrity in Ranking the Stars. Een leuke schnabbel, maar het betekent nog niet haar gedroomde comeback, nadat SBS 6 haar vlak voor kerst op straat zette. Wel heeft Nance verschillende gesprekken gevoerd met zendgemachtigden, verklapt ze in het AD. “Er zaten een paar leuke dingen bij, maar die gingen op het laatste moment niet door. Dus ik blijf verder kijken. Ook op een ander vlak: ik probeer mijn formats te verkopen. Verder treed ik weer af en toe op met Diva’s of Dance.”

Nance is de afgelopen maanden nog door gegaan met opnames van Huizenjacht, maar zit inmiddels om tv-werk verlegen. “Dat idee om er met z’n allen voor te gaan, ben ik nu kwijt. En dat is jammer. Maar ik ben niet zielig. Ik weet wat ik kan en waar ik voor sta.”

In Ranking the Stars loop je het risico flink de waarheid te horen, verpakt in een lolletje. Nance vreest dat niet. “Natuurlijk kreeg ik opmerkingen over werkloos zijn. Ik kan die grappen hebben. Een baan kwijtraken is toch iets anders dan een relatie die misloopt. Ik snapte dat Estelle Gullit het programma aan zich voorbij liet gaan. Het was op dat moment voor haar te pijnlijk.”

Zie ook:
- Ex-SBS-presentatrice Nance duikt op bij BNN
- Nance: Misschien leek ik te inwisselbaar
- Nance moet weg bij SBS 6, wie hapt toe?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Onderhandelingen comeback Nance nog vruchteloos

  1. Kayl

    Ze was niet in ranking with the stars hoor!

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Haha, ze hebben de volgorde denk ik veranderd Herman:-) Nance zal wel volgende week te zien zijn.

      /   Reply  / 
  3. Tim

    NOU ECHT NIET!!!

      /   Reply  / 
  4. Flippo

    Oh wat is dit weer slecht. Klopt niets van, net als die blunder met Marcus van twee weken geleden. Tijd dat iemand deze blog gaat runnen die WEL weet wat ie doet.

      /   Reply  / 
    1. Chris

      De volgorde van de afleveringen is gewoon omgewisseld, niks slechts aan. Daarnaast komt Marcus gewoon terug, waarschijnlijk snel na de zomerstop. Als je zoveel kritiek hebt, start dan zelf maar een blog. Of ga naar Mediacourant. Succes!

        /   Reply  / 
      1. Flippo

        Nee hoor, de aflevering van gisteren was altijd al bedoeld als de eerste aflevering. In een tekst van eerder op deze site staat nota bene letterlijk: “Bij de eerste opnames was dat Charly Luske”. Het is gewoon slordigheid! En dat is geen goede zaak, want een site als De Telegraaf neemt best vaak nieuws over. Ze zouden eens moeten weten hoe onbetrouwbaar het eigenlijk is.

        En dan dat verhaal van die comeback van Marcus. ALS dat al zo is, klopt van de aankondiging op deze site helemaal niets, want daarin wordt gesuggereerd dat de cliffhanger om Marcus draait. We weten al dat dat NIET zo is.

        Ik snap dat je fan bent van deze site, of het in ieder geval beter vindt dan Mediacourant, maar zomaar wat dingen roepen en publiceren zonder dat het eigenlijk zeker is, noemen we riooljournalistiek. Als je het al journalistiek kunt noemen.

        Sorry dat ik zo kritisch ben, maar dat is echt de eigen schuld van degene die hier de inhoud verzorgd. Zodra het geen copy-paste van een persbericht is, gaat het blijkbaar hard mis.

          /   Reply  / 
        1. Michel

          Een van de cliffhangers draaide ook om Markus hoewel hij niet in beeld was!

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>