Net 5 gaat geheimen blootleggen in vooravond

Net 5 komt met nog meer reality in zijn vooravond. Vorige week werd al een docusoap over een eeneiige vierling aangekondigd, nu blijkt ook Achter Gesloten Deuren een vaste plek te krijgen op de zender om 19.00 uur. Het is een serie waarin waargebeurde geheimen op realistische en aangrijpende wijze in beeld worden gebracht, belooft de zender. “Voor het eerst zien we wat zich achter de gesloten deuren van Nederland afspeelt.”

Net 5 denkt iets nieuws te kunnen brengen met Achter Gesloten Deuren. “Bijna ieders leven kent wel dramatische gebeurtenissen. Klein of groot. Overspel, een kind aan de drugs, de vader in de gevangenis of zwanger van iemand anders dan je man; het komt allemaal vaker voor dan we denken. Uit schaamte worden deze verhalen vaak geheim gehouden. Veel van deze geheimen lees je wel anoniem opgetekend terug in tijdschriften en op internet, maar zelden halen ze de televisie.”

Net 5 probeert al enkele jaren zijn vooravond op te vijzelen, maar slaagt daar herhaaldelijk niet in. Verschillende titels van eigen bodem, zoals Met de Deur in Huis, Secret Story, De Tafel van 5 en Hoge Hakken, Strakke Pakken draaiden uit op een flop. Junior Masterchef deed het wel redelijk, maar die titel is de zender kwijt geraakt aan SBS 6.

Zie ook:
- Net 5 hoopt kijker te winnen met docusoap over vierling
- Junior Masterchef promoveert naar SBS 6

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Net 5 gaat geheimen blootleggen in vooravond

 1. Frank

  Dit is een dramaproductie. ‘Op realistische en aangrijpende wijze’, maar geen reality.

    /   Reply  / 
 2. edward

  het lijkt rtl 5 wel met de realty

    /   Reply  / 
 3. edward

  i

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Nog meer scripted reality: Dokters in vooravond Net 5 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>