SBS zet Sterren Dansen op het IJs nog even in ijskast

Het nieuwe seizoen van Sterren Dansen op het IJs laat nog even op zich wachten. Aanvankelijk stond het schaatsprogramma met potlood in de schema’s om meteen na Sterren Springen op Zaterdag uit te gaan zenden. Maar programmadirecteur Remko van Westerloo geeft aan deze blog aan, dat de BN’ers nog even niet de ijzers hoeven onder te binden. “Het blijft een heel dankbaar en interessant format voor ons, dus we gaan er absoluut goed naar kijken. Misschien als er buiten wat ijs ligt, dan is het ook wat gepaster.”

Het betekent ook dat SBS 6 dus vanaf 29 september met nieuw zaterdagavondamusement moet komen. Dat houdt Van Westerloo nog even geheim. “In de programmaschema’s zal voorlopig even TBA komen te staan.”

De nieuw aangetrokken programmadirecteur zegt nog niet zeker te weten welk format hij na Sterren Springen op Zaterdag gaat inzetten. “Maar de tweede helft van dit najaar hebben we genoeg munitie.” Wel verklapt hij dat het in elk geval geen talentenjacht zal zijn. “Al sluiten we dat genre voor de toekomst zeker niet uit.”

Sterren Springen op Zaterdag moet een spectaculaire seizoensopener worden voor SBS 6. Gerard Joling wordt hiervoor bijgestaan door de relatief onbekende Tess Milne. “Zij is een groot aanstormend talent. Dit programma komt wat vroeg, maar het leek ons leuk om Gerard aan een jonge onbekende presentatrice te koppelen. We hebben de chemie getest, die was er. Tess is heel onbevangen en ontwapenend.”

Zie ook:
- Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling
- SBS 6 moet Dries Roelvink missen bij Sterren Springen
- Reinout hoopt dat Strictly van Sterren Springen wint
- Remko van Westerloo zal snel ingrijpen bij SBS-flops
- SBS 6 bereidt Schoonspringen met de Sterren voor
- Gerard Joling en SBS samen verder

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “SBS zet Sterren Dansen op het IJs nog even in ijskast

 1. pAT

  Denk dat john het programma niet tegenover ik hou van holland wil hebben.

    /   Reply  / 
 2. Daan

  Wellicht dat Jochem (praatjesmakers) en Jeroen (weekend miljonairs) die tussenliggende periode gaan vullen. En dan pas schaatsen op het moment dat het buiten ook echt weer kouder wordt. Dan heeft het toch meer sfeer.

    /   Reply  / 
 3. Michel

  SBS6 moet iets al de 100.000 Euro show (oude stijl uit de Veronica tijd en niet de RTL versie) na Sterren springen zetten. Of iets als Sterrenslag ( wel de van de Ende versie toen met Sandra Reemer en Paul de Leeuw) wat ook zou kunnen met Gerard en Tess met Quintis als scheidsrechter.

    /   Reply  / 
 4. Bart

  ‘We hebben de chemie getest’???? Gerard en Tess gaven toch duidelijk aan dat ze elkaar op de perspresentatie pas voor het eerst ontmoet hadden. Die chemie was er dan dus ook totaal niet.
  En als van Westerloo zegt: ‘Misschien als er buiten wat ijs ligt, dan is het ook wat gepaster” snapt hij totaal het programma (dat in augustus 2006 midden in de zomer een grote knaller was) niet.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: SBS 6 programmeert filmpremières na Sterren Springen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>