Cilly Dartell komt netwerken op Televizier-ring Gala

Cilly Dartell zal vanavond over de gouden loper van het Televizier-ring Gala schrijden. Niet meer als gezicht van Hart van Nederland, maar als presentatrice zonder werk. “Ik ga mijn gezicht laten zien, want ik heb echt zin om weer aan de slag te gaan. Wie weet wat er op mijn pad komt”, vertelt ze aan Spits. “Misschien kan ik ooit zeggen dat mijn ontslag het beste was wat mij ooit overkomen is.” Toch proef je uit het interview dat het ontslag bij Hart van Nederland nog altijd steekt.

Cilly zegt: “Wij wisten dat er mensen weg moesten; de vraag was alleen wie. Ik hield er dus wel rekening mee. Maar dan ook echt ontslagen worden, voelt als een keiharde afwijzing. Ben ik dan niet goed genoeg? Scheelt er iets aan mij? De NOS wisselde ook van decor en daar mocht iedereen blijven. En als ik zie wat er veranderd is – het nieuws is hetzelfde, er wordt alleen wat rondgelopen – dan denk ik dat ik dat ook wel had gekund.”

Inmiddels is ze gestopt met kijken naar Hart van Nederland. “Nee, in het begin nog wel, maar daar ben ik mee opgehouden. Angela Groothuizen zei het na haar gedwongen vertrek uit The Voice Of Holland zo treffend: dat is als kijken hoe je ex het met zijn nieuwe partner doet als je net gescheiden bent. Ik moet afscheid nemen; ik zit in een verwerkingsproces van iets dat onlosmakelijk met mij verbonden was. Dat gaat gepaard met emoties. Naar de uitzending kijken helpt daar niet bij.”

Zie ook:
- Laatste Hart van Nederland voor Cilly Dartell
- Grote schoonmaak bij Hart van NL: Cilly Dartell moet weg

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Cilly Dartell komt netwerken op Televizier-ring Gala

  1. Ronald

    Ik zit mij ook nog te verwonderen over dat overwegend rode decor waar je heel in de verte een presentator ziet………En dat geloop………..
    Sandra is niet echt tekst vast, heel erg statisch. De andere dames waren “eccht hart van Nderland”,

      /   Reply  / 
  2. edward

    met sandra is het alleen maar erger geworden bij hart van nederland

      /   Reply  / 
  3. Linda

    Niet echt mijn programma maar de keren dat ik er langs gezapt ben wel verbaasd over Sandra Schuurhof. Totaal geen goede presentatie, heel geforceerd en krampachtig. Bepaalt geen aanwinst. Maar daar heeft SBS wel een handje van, talent om zeep helpen…

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Cilly Dartell moet Myrna opvolgen bij Studio Max Live | Zappen

  5. Pingback: Omroep Max wilde al langer werken met Cilly Dartell | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>