Net 5-serie Dokters komt boven half miljoen uit

Het gaat erg goed met de vooravond van Net 5. Jarenlang was het tobben met de ene na de andere flop. Maar met scripted reality heeft Net 5 succes. Dokters kwam gisteren zelfs voor het eerst boven het half miljoen uit.

Naar de ziekenhuisserie, waarin waargebeurde cases worden nagespeeld, keken 516 duizend kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Dokters staat op het moeilijke tijdstip van 20.00 uur, waarin talloze programma’s floppen.

Om 19.00 uur zendt Net 5 geestverwant Achter Gesloten Deuren uit, daar stemden gisteren 422 duizend kijkers op af. Met dergelijke scores heeft Net 5 de sterkste vooravond van de drie SBS-zenders.

Overigens is het nog altijd niet alle kijkers duidelijk, dat ze naar het werk van (amateur-)acteurs zitten te kijken in Achter Gesloten Deuren en Dokters. Sommige kijkers denken een realityserie te bekijken, terwijl alles is nagespeeld.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Net 5-serie Dokters komt boven half miljoen uit

  1. Treinreis

    Dat kan dus als een succes worden bestempeld. Ben benieuwd naar de nieuwe afleveringen.

      /   Reply  / 
  2. Felthuis

    Nou, het moge duidelijk zijn dat scripted reality een heel aardig succes is binnen de doelgroep van NET 5. Als ze slim zijn bestellen ze nu meteen nieuwe afleveringen van AGD en Dokters, en veranderen ze de vooravond voorlopig niet.

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Dat zijn nog eens mooie scores voor net5! Een nieuw thema slaat aan op de zender.

      /   Reply  / 
    1. J

      Dat bericht is al een maand oud. En was dus ook al bekend hoor.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>