Nieuwe Net 5-series: Emily Owens MD en Missing

Net 5 is van oudsher een seriezender en lijkt dat nog wel even te blijven. Weliswaar heeft de zender zich wel eens beklaagd over het afnemend aantal kijkers dat via internet naar Amerikaanse dramaseries kijkt, maar in het nieuwe jaar zijn toch weer minstens twee nieuwe titels aangekocht. Het gaat om Emily Owens MD en Missing. Beide titels worden al in het voorjaar van 2013 uitgezonden, naast lopende series als Grey’s Anatomy, Private Practice en Risoli & Isles.

In Emily Owens MD speelt Mamie Gummer (dochter van Meryl Streep) de rol van Emily Owens, die aan haar coschappen in het ziekenhuis begint. Emily ontdekt daar dat een aantal van klasgenoten uit haar middelbareschooltijd ook aan coschappen is begonnen – en daardoor voelt de grotemensenwereld aan als een wat studentikoos geheel voor Emily. Terwijl Emily worstelt met haar gevoelens voor Will, wordt tegelijkertijd van haar verwacht dat ze zich waarmaakt in het ziekenhuis.

Bekijk de trailer:

Net 5 heeft eveneens miniserie Missing van ABC afgenomen. De mysterieuze thrillerserie vertelt het verhaal van Rebecca, weduwe en CIA-agente in ruste. Als haar zoon naar Rome vertrekt voor een reisje en ze na een tijdje niets van hem hoort, gaan alle alarmbellen af. Rebecca gaat op zoek naar haar zoon en komt terecht in allerlei ellende, waarbij complottheorieën over de geheime diensten over en weer vliegen.

Bekijk de trailer:

Zie ook:
- Net 5 wint strijd om WIDM-kloon Sabotage
- Nog meer scripted reality op Net 5: Betrapt
- Net 5 gaat formule Grenzeloos Verliefd aanpassen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe Net 5-series: Emily Owens MD en Missing

  1. iris

    Emily owens is ook al gecanceld. Twee miskopen van Net5 dus

      /   Reply  / 
  2. Zayn

    Na het cancellen van een serie wordt het natuurlijk goedkoper om hem alsnog aan te schaffen, vandaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>