Viktor Brand taxeert levens SBS-kijkers

1087255328Viktor Brand krijgt in het nieuwe seizoen een nieuw programma bij SBS 6. De presentator van De 25… mag aan de slag met Hoeveel Ben Jij Waard? Hierin taxeert hij hoevee het leven waard is van zijn kijkers. De zender zoekt hiervoor mensen met ‘een spraakmakend financieel verhaal’.

In de kandidatenoproep valt te lezen: “Je salaris. Je bezittingen: van je huis en je auto tot je smartphone en die sok met euro’s onder je bed. Maar ook je beleggingen, je spaargeld en je schulden en wat geef je uit aan bijvoorbeeld vakanties of boodschappen? Alles wordt voor je in kaart gebracht. In tijden van crisis kan het tenslotte geen kwaad om te weten hoe je er financieel voor staat… Hoeveel denk JIJ dat je waard bent?

Kom je zelf amper rond omdat je je blauw betaalt aan alimentatie? Is jouw bedrijf zo succesvol dat je een telefoontje van de Quote verwacht? Steek jij elke euro in je hobby? Onderhoud jij zes kinderen die allemaal studeren? In Hoeveel ben je waard? doorbreken wij het allerlaatste taboe in Nederland… Praten over geld!

Deelnemers krijgen een volledige financiële check-up van een team van professionals. Zij brengen je financiële situatie in kaart en geven advies om in de toekomst je geld te managen.”

Zie ook:
- Viktor Brand naar De 25, Vivian Reijs naar Shownieuws
- Nog geen werk voor Tooske, Jochem en Rick bij SBS 6

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Viktor Brand taxeert levens SBS-kijkers

  1. Hoek86

    Sbs-kijkers en waarde? Hahaha!

      /   Reply  / 
  2. Jaap

    Off-Topic: Weet iemand wat er met het decor van Hart van Nederland aan de hand is?
    Ze staan tegenwoordig slechts achter een desk met een scherm, weer terug bij af.

      /   Reply  / 
    1. J

      Schijnt een nieuw decor te komen (alweer)

        /   Reply  / 
    2. Tim20 MJ

      Ik heb vernomen dat er een nieuwe vormgeving bij SBS 6 komt en dat ze de HvNL-studio daarop willen aansluiten. Dubbele vernieuwing dus. We zullen zien ;)

        /   Reply  / 
      1. Martijn

        Denken ze nou echt dat daar het probleem zit…

          /   Reply  / 
      2. wilmer

        Van wie of wat heb je dat vernomen, wat is je bron?

          /   Reply  / 
        1. Peter

          Is algemeen bekend. Ook RTL 4 gaat volgende week, of de week er op de schop qua vormgeving.

            /   Reply  / 
          1. wilmer

            Dat wil niet zeggen dat dit ook voor sbs6 is. Het zou geweldig zijn, maar zolang er geen betrouwbare bron is kan ik daar niet vanuit gaan

              /  
          2. Jaap

            Dat RTL een nieuwe vormgeving zou krijgen is eerder aangekondigd.
            Voor SBS niet, slechts dat velen het hopen. Ook een nieuw decor is niet officieel naar buiten gebracht, terwijl ze nu plotseling zowel de vroege als late HVNL editie uitzenden vanuit een ander decor.
            Raar als ze dat stilletjes veranderen, al kan het ook tactiek zijn.. destijds was er nogal wat commotie rondom het nieuwe decor.

              /  
          3. M

            @Wilmer Dan doe je dat toch gewoon niet. Wat kan het je schelen?

              /  
  3. Peter

    Er is wat gaande bij SBS 6 maar vooralsnog is het inderdaad erg rustig daaromtrent. Ze komen zoals gewoonlijk wel weer met een batterij aan nieuwe programma’s, maar de uitstraling en imago blijven maar hetzelfde. Terwijl daar toch wat aan schort.

      /   Reply  / 
  4. wilmer

    @M
    Heel veel, omdat als er een nieuwe vormgeving voor sbs6 komt, dan is het slechte imago van sbs6 weer beetje bijgesteld. Hierdoor KUNNEN er dus meer mensen weer sbs6 gaan. Dat er dus weer voor zorgt dat de tv-markt weer een beetje gezond wordt.

      /   Reply  / 
  5. willem

    moet die viktor brand nu echt weer op de buis?
    bah,bah,bah

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>