GTST-acteur Louis Talpe in Verliefd op Ibiza

Naast Manuel Broekman zal ook Louis Talpe zijn opwachting maken in Verliefd op Ibiza de serie. Het zijn twee nieuwe gezichten in de cast, die verder veel bekende koppen uit de bioscoophit bevat. Ook Sanne Langelaar, die onlangs inviel voor Inge Schrama in GTST, krijgt een vaste rol. De serie zal in oktober op de zaterdagavond van SBS 6 te zien zijn.
Sanne speelt de rol van nieuwkomer Suus en Louis geeft gestalte aan de wereldberoemde DJ Lo-Tus. Suus is nieuw op het eiland. Ze is bedrogen door de jongen waar ze mee samenwoonde in Zundert en wil een heel nieuw leven beginnen. Suus gaat werken in de strandtent van Sjoerd, gespeeld door Manuel Broekman. En mannen? Even niet. Dat kan je wel bedenken, maar Suus ontmoet al heel snel de wereldberoemde DJ Lo-Tus. Hij is leuk, hij gaat vanaf het eerste moment tweehonderd procent voor haar en… hij is wereldberoemd. Maar kan Suus zich weer overgeven aan een man? Ze moet leren dat niet alle mannen je bedriegen en opnieuw in de liefde vertrouwen.

Naast de perikelen van de vaste karakters komen er elke week mensen op het eiland op vakantie die hun eigen romantische avontuur beleven. Soms zijn dat hele nieuwe karakters, maar regelmatig komen er oude bekenden langs.

Zie ook:
- GTST-acteurs wel in SBS-serie Verliefd op Ibiza
- Spoiler: Dode parachutesprong GTST bekend

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “GTST-acteur Louis Talpe in Verliefd op Ibiza

 1. Joost

  Dan kloppen ook die foto’s die pas verspreidt zijn, waarbij Marly, Louie en Gigi in de zon stonden.

  Geen opnames voor GTST maar voor VOI

    /   Reply  / 
 2. vinn

  Die Louis heb het maar druk! Die sleept opdracht na opdracht binnen! Wel grappig dat hij met Sanne (Nep Sjors) weer te maken krijgt en natuurlijk Marly en Gigi

    /   Reply  / 
 3. Brit

  Beetje zoals Costa! De serie denk ik.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>