Jeroen van der Boom met primetime muziekprogramma

jeroen-vd-boom-sbs-persfotoJeroen van der Boom blijft een druk baasje voor SBS 6. In het komende seizoen is hij weer van de partij met Bloed, Zweet & Tranen en een tweede reeks van De Beste Liedjes van… Maar hij krijgt ook een prime-time muziekprogramma doordeweeks: Beter dan het Origineel.

De plannen voor Beter dan het Origineel zijn ontstaan bij De Beste Liedjes van. Bekende artiesten gaan aan de slag met een bestaand nummer in een ander jasje. Hun uitvoeringen worden tegen elkaar afgezet, waarbij er uiteindelijk eentje als beste wordt betiteld.

Om het concreet te maken: Sandra van Nieuwland stak bij The Voice of Holland vele nummers in een ander arrangement. En met haar unieke stemgeluid maakte ze nieuwe versies van deze nummers. Het is de bedoeling om dat ook voor elkaar te krijgen in Beter dan het Origineel.

De show wordt gespeeld met een vaste groep van zes artiesten, waarbij nog niet bekend is gemaakt om welke zes het gaat. Tussen de uitvoeringen door, zijn er verschillende spelletjes om het programma ook ‘gezellig’ te maken. Talpa is de producent.

Jeroen: “Ik heb er ontzettend veel zin in en ben ervan overtuigd dat Beter dan het Origineel muziekpareltjes gaat opleveren.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>