Van Westerloo belooft nieuwe look and feel SBS 6

remko van westerlooHet hangt al heel lange tijd boven de markt: nieuwe vormgeving voor SBS 6. Maar tot op heden is het er nog niet van gekomen. In het lopende seizoen moet het dan toch echt gaan gebeuren. “We gaan dit jaar nog wel een nieuwe look and feel introduceren”, vertelt programmadirecteur Remko van Westerloo in Adformatie.

Ook herhaalt hij dat van een aantal presentatoren afscheid genomen gaan worden. Verder zullen er niet zo veel nieuwe formats worden uitgeprobeerd als in het afgelopen jaar. “We gaan niet teveel risico nemen. We willen de rust bewaren.”

Zo nu en dan duikt de kritiek op dat SBS 6 zich laat lenen als proeftuin voor Talpa-programma’s. “Die proeftuin gaat ons heel veel opleveren, kansen brengen. Maar we besteden programma’s breed aan en niet alleen bij Talpa”, zegt Van Westerloo. “2012-13 was ook een ideeën-arm jaar. Er zijn maar weinig programmaformats doorgebroken, zowel nationaal als internationaal. Toch denk ik wel dat het format Bloed, Zweet & Tranen op lange termijn wel potentie heeft.”

Zie ook:
- SBS 6: Ongelukkige start nieuwe vooravond
- Remko van Westerloo bereidt amusement op vrijdag voor
- SBS-baas: RTL Late Night aanval tegen ons
- Remko van Westerloo wil vrouw verleiden in nieuwe vooravond

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Van Westerloo belooft nieuwe look and feel SBS 6

  1. Peter

    Eerst zien dan geloven, ongeveer een jaar geleden beloofde hij ook al een nieuwe ‘look and feel’.

      /   Reply  / 
  2. Christian

    In het artikel zelf staat ‘look and veel’. Typefoutje?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>