SBS-baas: RTL Late Night aanval tegen ons

Schermafbeelding 2013-08-31 om 08.49.33De komst van RTL Late Night is SBS 6 zeker niet ontgaan. Programmadirecteur Remko van Westerloo noemt de nieuwe talkshow zelfs een aanval op SBS 6, dat op de late avond Hart van Nederland en Shownieuws uitzendt.

Op de najaarspresentatie vertelde Van Westerloo: “Met Hart en Shownieuws, de ankers van de zender, zijn we echt oneindig veel verder dan vorig jaar. Daar is echt wel iets gebeurt. Maar RTL zit niet stil. Humberto is een aanval tegen ons.”

De zender laat zich echter niet van de wijs brengen door met een tegenaanval te komen. “De les die wij getrokken hebben, is dat terughoudendheid ons past. Zij zullen een lange adem hebben. Ik denk dat het een moeilijke wedstrijd zal worden. Voor ons. Dat is ons lot.”

Vanavond keren Pauw & Witteman en De Wereld Draait Door terug uit de zomerstop. “Dat wordt vanaf deze week vechten om de gasten. Wat dat betreft ben ik blij dat ik niet in de schoenen van Erland sta.”

Zie ook:
- Remko van Westerloo wil vrouw verleiden in nieuwe vooravond
- Hart van Nederland toch weer met duopresentatie
- RTL Late Night mengt zich in strijd om late avond
- ‘RTL Late Night ook concurrent voor DWDD’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “SBS-baas: RTL Late Night aanval tegen ons

  1. Stewie

    Ik zou zeggen: droom lekker verder, Van Westerloo. En de terugkomst van DWDD is zeker een aanval tegen ‘Drukte in het Dierenpark’, net zoals GTST een aanval is op ‘Lachen om homvideos’?…

      /   Reply  / 
    1. Tim20 MJ

      Jammer dat je het niet begrijpt

        /   Reply  / 
    2. mark

      stewie, ga lekker buiten spelen, jammer dat je de plank zo mis slaat!

        /   Reply  / 
  2. mark

    ik denk dat late night het erg moeilijk gaat krijgen. Sowieso is Pauw en Witteman beter en leuker en trekt meer kijkers dan Knevel en van de Brink. Daarnaast: het nieuwtje is er straks wel vanaf. ik denk daarbij niet dat het RTL publiek op iets als dit zit te wachten.

      /   Reply  / 
  3. Tim

    Geef mij maar rtl late night

      /   Reply  / 
  4. Peter

    Hart van Nederland en Shownieuws scoren beter dan vorig jaar, net na de vernieuwing, maar helaas scoren ze beiden veel slechter dan voor de vernieuwing. Heel jammer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>