Hart van Nederland toch weer met duopresentatie

Foto: ElvinHart van Nederland ondergaat opnieuw een makeover. De afgelopen drie weken miste de kijker al een flink deel van het decor, dat opnieuw op de schop is gegaan. Gisteren was de actualiteitenrubriek van SBS 6 opeens weer met duopresentatie terug. Dat terwijl dat vorig jaar nog als één van de belangrijkste wijzigingen gold.

SBS 6 bevestigt aan De Telegraaf dat alleen de vroeg Hart van Nederland een duopresentatie krijgt, ‘s avonds laat staat er één presentatrice. “We zijn bezig om de vooravond opnieuw neer te zetten en een meer feelgood-uitstraling te geven. De duopresentatie is onderdeel van dat proces.”

Vanaf volgende week versterken Ik Ook van Jou en The Biggest Loser de vooravond. De vroege Shownieuws krijgt eveneens een wijziging, al is nog altijd niet bekend wat. Verderop dit seizoen wordt nog De Leukste Familie van Nederland in de vooravond geïntroduceerd.

Zie ook:
- Rust en kijker keren terug bij Hart van Nederland
- RTL 4 zet late night op scherp in nieuw tv-seizoen
- Sandra Schuurhof: Stop het SBS-bashen
- Remko van Westerloo: Tij bij SBS 6 kan snel keren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>