Bridget Maasland blijft bij SBS 6

bridget maasland remko van westerlooBridget Maasland blijft de komende jaren bij SBS 6. De presentatrice heeft maandag haar krabbel gezet onder een nieuw contract. De zender maakt hierbij niet bekend om hoeveel jaar het gaat. De Haagse is sinds 2012 een vast gezicht van de zender en presenteert Shownieuws.

Programmadirecteur Remko van Westerloo laat weten: “Bridget is een vertrouwd gezicht op de late avond bij Shownieuws en een toegevoegde vaste waarde bij SBS6. Vandaag zijn we overeengekomen dat we zeker de komende jaren nog blijven samenwerken en mooie televisie maken.”

SBS 6 heeft sinds de overname door Talpa/Sanoma heel wat nieuwe gezichten aangetrokken, maar van een flink aantal is alweer afscheid genomen. Het gaat om bijvoorbeeld Eddy Zoey en Cynthia Abma, al is ook Rick Brandsteder al geruime tijd niet meer op de zender te zien.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>