Alberto vermomd als Frans in Undercover in Nederland

alberto stegeman fransVoor een nieuw seizoen van Undercover in Nederland heeft Alberto Stegeman een nieuwe vermomming uit de kast getrokken. SBS 6 spreekt zelfs van een nieuwe identiteit, als Alberto undercover gaat als de vijftiger Frans. In het nieuwe seizoen duikt hij onder in de wereld van tippelzones en vals geld.

Omdat veel tippelzones werden gesloten, is een deel van de prostitutie verplaatst naar de illegaliteit en zijn nu openbare parken en auto’s op carpoolplekken hun werkterrein. Stegeman infiltreert als pooier en als hoerenloper in die wereld en toont onder meer aan dat de leeftijd van de prostituees in Nederland steeds lager wordt. Stegeman: “We wilden een reportage maken over die nieuwe tippelplekken. We treffen daar veel misstanden aan zoals het structureel onveilige vrijen, maar tot mijn grote schrik blijkt dit ook het werkterrein te zijn van veel minderjarige meisjes die zichzelf verkopen voor seks of werken voor een loverboy.”

Ook gaat Stegeman in het komende seizoen undercover als wapendealer, belandt hij in een grote oplichtingstruc met een mislukte miljoenendeal en zal hij meerdere oplichters en criminelen met de verborgen camera ontmaskeren.

In de eerste aflevering smokkelt Alberto, vermomd als Frans, een pistool binnen bij de rechtbank Utrecht. “De achterdeur staat wagenwijd open, daar is geen beveiliger te zien”, aldus Alberto.

Undercover in Nederland, 21.30 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alberto vermomd als Frans in Undercover in Nederland

  1. Rob

    Illegale en kinderprostitutie is sterk toegenomen na de ‘wallenactie’ van de gemeente Amsterdam. De schoning van de wallen heeft tot gevolg dat veel van de vrouwen de illegaliteit in zijn gegaan en de klanten daarheen hebben meegenomen. Hierdoor is het klantenbestand van de illegale prostituees veel groter geworden. Daar komt ook de vraag naar jonge meisjes vandaan, en daar is dat dus gewoon te regelen.
    De opschoning van de Wallen heeft dus toenemende kinderprostitutie tot gevolg.
    De gemeente Amsterdam is hiervoor aansprakelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>