Tina Nijkamp weer aan de slag bij SBS 6

tina nijkampTina Nijkamp is weer in beeld bij SBS 6. Ze keert niet terug als programmadirecteur, maar ze ondersteunt wel parttime de redactie van Shownieuws. SBS 6 is bezig om de rubriek van nieuw elan te voorzien, zoals deze zomer al duidelijk werd.

“Ik ben hier heel blij mee, Tina is een echte vakvrouw”, laat programmadirecteur René Oosterman aan De Telegraaf weten. “Op dit moment zijn we tevreden hoe Shownieuws zich ontwikkelt. Maar we halen alles uit de kast om de rubriek een nog vaster onderdeel in de agenda van de kijker te laten worden.”

Tina Nijkamp heeft jarenlang leiding gegeven aan SBS 6 en wordt gezien als iemand die het dna van de zender door haar aderen heeft stromen. In 2008 is ze uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar, voor haar verdiensten bij de zender. Vlak voor de zomer van 2011 vertrok ze wegens familiaire omstandigheden, SBS had het toen al moeilijk. Later dook ze op bij Eyeworks, en nu dus weer bij SBS 6. Wie weet is het klusje bij Shownieuws een voorbode van nog veel meer?

Zie ook:
- Remko van Westerloo: Er moet iets gebeuren bij Shownieuws

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>