Beau vraagt door in ‘t Is Hier Fantasties

beau 't is hier fantastiesIn 2009 was ‘t Is Hier Fantasties voor het laatst op televisie te zien, toen nog met Ursul de Geer. Vanavond brengt Beau van Erven Dorens het programma terug op SBS 6. Beau: “Ik heb het idee dat we het hele jaar door heel hard werken en dat als we eenmaal op vakantie zijn, we het liefst niets willen doen. Een beetje zitten en kletsen met de mensen die we door het jaar heen ook zien.”

Voor Beau is het vermakelijke programma een nieuwe vorm van programma maken. “In het begin wist ik niet zo goed hoe ver ik kon gaan met vragen stellen. Maar dat was vrij snel over toen ik eenmaal tot mijn enkels in het schuim stond in een disco met allemaal schreeuwende mensen om me heen”, vertelt hij in Metro.

Beau heeft natuurlijk advies ingewonnen bij zijn voorganger. “Ik heb hem in Saint-Tropez ontmoet. We hebben de hele avond gesproken over het programma dat hij ooit heeft bedacht. Het ergste vond hij het om om drie uur ‘s nachts een disco te bezoeken. Daar kon hij op een gegeven moment niet meer tegen.”

De SBS-presentator lijkt zijn draai al snel te hebben gevonden. “Als ik het strand op loop met een camera achter mij aan, hoor ik al in de verte iemand schreeuwen ‘Hééé Beautjèèè!’ En dan zit er een vrolijk gezinnetje. Of een sloot jongeren met wie ik ga kletsen. Ik vraag hoe hun dag er uit ziet. Of ze veel drinken en of ze al seks hebben gehad. Of het duur is. Gewoon, wat Ursul ook al deed. Ursul zei me dat ik moet doorvragen. Soms hebben mensen iets heel dramatische meegemaakt en wil ik te beleefd zijn door te stoppen met vragen. Ursul leerde me: als mensen het niet willen vertellen, doen ze het niet.”

‘t Is Hier Fantasties, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Beau blaast Ursuls ‘t Is Hier Fantasties nieuw leven in
- SBS 6 wil meer real-life soaps op vrijdagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>