Dinsdag Net 5: Buitenlandse Bruiloft en Volgende Stap

buitenlandse bruiloftOp Net 5 begint vanavond een nieuwe reeks van Buitenlandse Bruiloft, waarin we Nederlandse meisjes volgen die hun jawoord over de grens geven. In de eerste aflevering is te zien hoe de Nederlandse Ellen en de Turkse Sado hun trouwerij in Turkije voorbereiden.

Zij hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie in Turkije. In eerste instantie moest Ellen niets van Sado hebben, maar na een paar gesprekken spong de vonk over. Ellen verhuisde naar een heel klein, eenvoudig dorpje in Turkije en werd daar door Sado ten huwelijk gevraagd. Ellen wil graag zelf de trouwerij organiseren, maar door de taalbarrière moet ze de hele organisatie overlaten aan Sado. Hoe dichter ze bij de bruiloft komen, hoe meer blijkt dat Sado geen organisatietalent is.

Op Net 5 verder vanavond de derde aflevering van De Volgende Stap met Sebastiaan Labrie. Dat programma is op de woensdagavond geïntroduceerd, maar trok daar onvoldoende kijkers. Net 5 hoopt De Volgende Stap op dinsdag een impuls te geven.

Buitenlandse Bruiloft, 20.30 uur, Net 5
De Volgende Stap, 22.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Reizen met de sterren: Net 5 met De Volgende Stap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>