Datingshow Is This Love krijgt nog even de kans

is this loveDe nieuwe datingshow Is This Love? haalt niet de resultaten waar SBS 6 op hoopte. Toch vindt zendermanager René Oosterman het te vroeg om de stekker uit het reality-programma te halen. Want de laatste dagen trekken de scores iets aan, afgelopen vrijdag is een marktaandeel van 7,4 procent gerealiseerd. “Een voorlopig record. En maandag was het 6 procent. Er zit dus beweging in, al zijn het nog hele kleine stapjes.”

De zendermanager vertelt aan het AD: “Daarnaast ben ik zeer tevreden over de inhoudelijke ontwikkeling. Er is een betere balans tussen humor, liefde en verhaallijnen. Hoeveel extra tijd we het programma op het moeilijke tijdslot van 20.00 uur geven, ga ik niet zeggen. We bekijken het van dag tot dag en volgen de ontwikkelingen op de voet.”

Is This Love? komt uit de koker van Talpa. Zes vrijgezellen vertoeven in een Vinkeveense villa en gaan vanuit daar op datingavontuur. Wie vijf keer met dezelfde persoon date en daarna door wil gaan, moet het pand verlaten. Is This Love? staat pal achter Utopia geprogrammeerd, dat dagelijks zo’n 700 duizend kijkers in de vooravond trekt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>