Beau: Popster leuke, nieuwe televisie

beau the winner takes it allSBS 6 zet volgend jaar de nieuwe talentenjacht Popster in de markt. Iedereen die kan imponeren met zijn poppen, mag meedoen aan de show gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Producent Talpa is inmiddels volop kandidaten aan het werven en de eerste oogst maakt Beau enthousiast. “Je ziet gigantische poppen, professionals die je met een pop met een viool tot tranen toe weten te roeren, maar ook kleine meisjes die met pollepels in de weer zijn gegaan.”

De presentator vertelt aan deze blog: “We hebben al wat leuke figuren, naar de exacte invulling van Popster wordt nu gezocht. Je hoeft bij dit programma niet per se de beste poppenact te hebben, misschien is een andere act wel vertederender of grappiger.”

Beau heeft zelf ook wel iets met poppen. “Vroeger ging ik met een figuurzaag in de weer, om poppetjes te maken enzo. Van die amateur-acts kunnen we er trouwens nog wel wat meer gebruiken.”

Wat hem vooral zo aanspreekt, is dat Popster ook echt iets anders is. “Net zoals bijvoorbeeld heel Holland Bakt, of de programma’s van Ali B. Wat een talent is dat. Ik houd van nieuwe dingen. Dat moet je die jongens van Talpa toch nageven, dat ze telkens met iets komen waarvan iedereen denkt: ‘Oh, wat is dat?’”

Eerder deze week is bekend geworden, dat André van Duin bij Popster optreedt als een soort backstage reporter. Beau is vanavond te zien in de derde aflevering van The Winner Takes It All.

Zie ook:
- André van Duin in SBS-show Popster
- Beau: The Winner Takes It All opzienbarend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beau: Popster leuke, nieuwe televisie

  1. Samantha

    Nou ik hou niet van poppen dus ik haak al af en weer met die Beau nee dank je wel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>