SBS verwerft definitief Champions League

championsLeague21SBS brengt vandaag naar buiten dat het definitief de uitzendrechten voor het Champions League voetbal heeft bemachtigd. Vanaf augustus is de competitie op één van de SBS-zenders te volgen. Nu.nl neemt de online rechten voor haar rekening. Vorige week werd al duidelijk dat SBS de pitch zou gaan winnen.

Directeur Luc Peters is dolblij met het sportpakket. “Als geen ander is SBS/Sanoma in staat om dit prestigieuze internationale clubvoetbaltoernooi op televisie en online aan voetballiefhebbers te presenteren. Dit past perfect bij de ambities van SBS/Sanoma als grootste mediabedrijf van Nederland.”

Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Het Champions League voetbal is momenteel bij de NOS op NPO3 te zien. Die omroep vindt het niet verantwoord om naast het Eredivisie Voetbal nog een dure competitie in zijn portefeuille te hebben. RTL heeft ook geboden, maar dat aanbod was dus niet scherp genoeg.

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS verwerft definitief Champions League

  1. Alexanderleveld

    Tijd om de hele SBS groep te re-branden. Vooral bij Veronica kan de boel nog eens goed op de schop en een echt A-merk worden, zoals de CEO van SBS gister zei bij RTL Late Night

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>