Belastingdienst achtervolgt Danni Lowinski in derde seizoen

danni lowinski marlijn weerdenburgHet derde seizoen van Danni Lowinski begint met uitstekende promotie voor SBS 6. Want hoofdrolspeler Marlijn Weerdenburg staat flink in de belangstelling door deelname aan Wie Is de Mol?. In dat kijkcijferkanon speelt de actrice zich flink in de kijker en ik kan me zo voorstellen dat veel Molloten via hun favoriete programma voor het eerst in aanraking komen met Marlijn en Danni Lowinski.

Danni is nog altijd de down-to-earth advocaat die voor een schappelijk tarief jan en alleman van juridisch advies voorziet of zelfs vertegenwoordigt in de rechtszaal. Op haar eigen wijze weet ze een leuke clientèle op te bouwen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgt Danni een controle van een vervelende en ijskoude belastinginspecteur. Ze moet al haar stukken inleveren en het blijkt dat ze haar administratie niet op orde heeft. Bovendien heeft ze een enorm aantal aftrekposten opgevoerd en heeft ze bonnetjes die zeer discutabel zijn. Danni probeert zoete broodjes te bakken met de inspecteur, maar is aan het verkeerde adres. Dit zal haar nog het hele seizoen achtervolgen.

In dit seizoen zijn weer enkele gastrollen te zien, waaronder Kim Lian van der Meij en Birgit Schuurman.

Aansluitend presenteert Viktor Brand een nieuwe seizoen van Hoeveel Ben Je Waard?, waarin gewone Nederlanders hun leven kunnen laten taxeren. Hoeveel denken Nederlanders dat zij waard zijn? Na een voorzichtige inschatting door henzelf, wordt de volledige boekhouding doorgelicht en krijgen de kandidaten uiteindelijk het ‘echte antwoord’.

Danni Lowinski, 20.30 uur, SBS 6
Hoeveel Ben Je Waard?, 21.25 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Belastingdienst achtervolgt Danni Lowinski in derde seizoen

  1. Transportfiets

    Ik kijk weer uit naar het nieuwe seizoen, altijd mooi hoe ze weer op haar fiets bij het winkelcentrum aan komt rijden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>