Eerste beelden SBS-talentenjacht Popster online

popsterOver een maandje begint Popster, de nieuwe talentenjacht van SBS 6 voor mensen die heel handig zijn met poppen. Nederland heeft al heel wat talentenjachten gezien, maar wat gaat dit worden? SBS 6 heeft vandaag de eerste beelden van het familieamusement online gezet.

Zo zien we hoe Miss Izzy (Lenette van Dongen) functioneert in de jury met Georgina Verbaan en Henkjan Smits. Is een ruime mix te zien van het kandidatenveld, en komt ook naar voren welke rol Meneer Wijdbeens krijgt als special reporter.

Grote vraag blijft natuurlijk of Popster ook gaat scoren. Popster neemt het op tegen De TV Kantine en Alles Mag Op Vrijdag op RTL 4 en de Belgische krimi Witse en de soap van André Rieu op NPO1.

Bekijk de eerste beelden van Popster:

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eerste beelden SBS-talentenjacht Popster online

  1. jorge

    Waar staat de link naar de beelden dan? Ik zie niks!

      /   Reply  / 
  2. Bernie

    Nou, ik moet zeggen dat ik nog niet zo enthousiast was toen ik hier voor het eerst van hoorde, maar moet zeggen dat dit er toch erg vermakelijk uit ziet :o

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>