Nijmeegse Vierdaagse met Marlijn Weerdenburg en Fons de Poel

marlijn weerdenburgIn Nijmegen is vanmorgen vroeg al gestart met de 99ste Vierdaagse, waar op de Nederlandse televisie deze week veelvuldig aandacht voor is. De KRO maakt elke dag een uitzending van een half uur, welke is gepromoveerd van de vooravond naar primetime, nu de NOS het wielerprogramma Studio Tour op dat tijdslot verzorgt. SBS 6 heeft actrice Marlijn Weerdenburg naar voren geschoven voor haar rol in zijn verslag op de late avond.

Voor Fons de Poel is het de elfde keer dat hij voor de KRO verslag doet van de Nijmeegse Vierdaagse. “Het is fantastisch om telkens weer op zoek te gaan naar miniaturen in de stoet, de duizenden motieven waarmee mensen aan de prestatietocht deelnemen. Het is een bijna ritueel feest van mensen die met elkaar hebben afgesproken er een leuke week van te maken. Dat is een aanstekelijk uitgangspunt, ook voor ons programma.”

Marlijn was gisteravond al te zien met een verslag van de voorbereidingen, vandaag volgt ze daadwerkelijk de lopers. Voor de Danni Lowinski-actrice is het meteen haar presentatiedebuut. “Presenteren is al een tijdje een ambitie van me. Het lijkt me doodeng, maar dingen waar ik bang voor ben wil ik juist graag een keer doen. Wandelen is ook iets dat ik van jongs af aan al heel graag met mijn familie doe. Ik ben nu al erg benieuwd naar alle verhalen van de deelnemers en het lijkt een feest om dit van dichtbij mee te maken.”

Het Gevoel van de Vierdaagse, 21.30 uur, KRO-NCRV (NPO1)
De Vierdaagse 2015, 23.30 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>