Mystery-serie Under the Dome terug op SBS 6

under-dome-season-3-spoilersMystery-serie Under the Dome keert vanavond terug bij SBS 6. In het derde seizoen moeten er eindelijk antwoorden komen op de oorsprong van de koepel die bewoners van Chester’s Mill nu al twee seizoenen gevangen houdt.

Barbie en de overige mensen volgen Melanie in het witte licht. Ze merken dat ze niet alleen uit de tunnel zijn, maar ook buiten de koepel die snel in elkaar stort. Een jaar later gaat het eigenlijk met iedereen een stuk beter, zo heeft Barbie een nieuwe vriendin: Eva Sinclair, is Norrie aan het studeren en Sam in de gevangenis en bij de AA. Al komt Barbie er al snel achter dat dit misschien niet de echte wereld is. En dan duurt het niet lang voordat iedereen weer bij elkaar zit onder de koepel inclusief Big Jim.

SBS 6 jaagt het derde seizoen Under the Dome er met dubbele afleveringen doorheen. De uitzending volgt ongeveer 1,5 maand na de vertoning in de Verenigde Staten.

Under the Dome, 20.30 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mystery-serie Under the Dome terug op SBS 6

  1. Ronald HD

    Dit volgt niet echt de verhaallijn meer uit het boek van Stephen King, toch?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>