K3 Zoekt K3 bereikt bootcamps: snelle afvalrace

k3zoekt k3Het was even slikken bij SBS 6, toen K3 Zoekt K3 vorige week de helft van zijn publiek inleverde. De komst van The Voice of Holland lijkt de voornaamste oorzaak te zijn. Maar vanaf vanavond is de SBS-talentenjacht iets onderscheidend, nu de eerste audities er op zitten en het tijd is om het kaf van het koren te scheiden. Met de overgebleven groep van 26 zangeressen gaan de K3-dames en Gert Verhulst aan de slag.

Tijdens de bootcamps krijgt de jury versterking van Miguel Wiels, al jaren een van de tekstschrijvers van K3 – en dus een rechterhand van Gert Verhulst. Miguel: “Ik ga vooral vanuit mijn standpunt als componist, producer en muzikant proberen mijn steentje bij te dragen om de juiste keuzes te maken.”

De opvolgers van Karen, Kristel en Josje moeten hun beste beentje voorzetten, de bootcamp zit namelijk vol verassingen. Voor elf kandidaten stopt het avontuur al gelijk na de eerste opdracht.

K3 Zoekt K3, 20.30 uur, SBS 6

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “K3 Zoekt K3 bereikt bootcamps: snelle afvalrace

  1. Tina

    Erg jammer dat Jindra niet door gaat. Ik vind haar heel erg geschikt voor k3. Heel spontaan, ik denk dat de jury een fout heeft gemaakt.

      /   Reply  / 
  2. Tanja

    Ik ben het eens met de jury! En gelukkig Jindra niet door, haar vond ik nu net het minst om naar te kijken en te luisteren, te zelf verzekerd.

      /   Reply  / 
    1. david

      Nou tanja dan heb je er niet zoveel verstand en kennis van.
      Jindra is het beste meisje om 1 van de 3 k3 meisjes te doen vervangen.
      Ze heeft zowieso erg veel zang en acteer ervaring.
      Ik verwacht dat zij terugkomt met een wildcard. Die gert zei niet voor niets dat het lijkt of ze al jaren in k3 zit.

      Een dikke duim voor jindra !

        /   Reply  / 
      1. Dennis

        Verstand en kennis? Iedereen mag z’n mening hebben toch? Ik vond Jindra ook ongelofelijk vervelend om naar te kijken en dan vooral haar commentaar tussendoor, een beetje neerbuigend tegenover de andere. Ook dat speelt een rol in een talentenjacht die op deze manier gehouden wordt, haar zangkwaliteiten zijn zeker erg goed!

          /   Reply  / 
    2. Hanna

      Te zelfverzekerd? Sinds wanneer is dat een foute eigenschap. Mogen vrouwen niet zelfverzekerd zijn?

        /   Reply  / 
      1. Jade

        Hoe goed ze het ook doet en hoe goed ze ook bij K3 past, ik vind haar niet sympathiek en ik denk dat ze eerlijk gezegd ook niet zo goed in de groep ligt. Ze is een beetje te vol van zichzelf en dat is ook geen goede eigenschap. Je moet niet alleen talent hebben, je moet ook goed bij de kinderen liggen en goed met de andere meisjes kunnen opschieten. Wat als zij wordt gekozen en het botst met de andere 2, dan mogen ze weer helemaal opnieuw beginnen. Neem nu bijvoorbeeld Lauren, die is heel professioneel, kan goed zingen en dansen, en ze ligt goed in de groep en de kinderen vinden haar ook leuk.

          /   Reply  / 
  3. Rosi

    Denk dat jindra en Hanna en die andere meid in die auto een wildcard krijgen
    Ze zijn zoveel in beeld geweest , dat doen ze niet met afvallers

      /   Reply  / 
    1. Caitlin

      Denk ook dat Jindra, Demi en Hanna nog ergens een kans krijgen. Vooral na de opmerking : he waar is die andere auto nou.. als er dan niks mee gebeurt hadden ze dat niet hoeven te laten zien.

        /   Reply  / 
  4. riet

    Voor mij hoef Jindra niet terug.wat een arrogant meisje.Die wil alleen bekend worden en K3 hangt er bij.En dan zo kinderachtig en onsporrief doen toen ze niet gekozen werd

      /   Reply  / 
  5. pro jindra

    hier iedereen voor jindra.
    en over een onsportieve reactie, hoe reageert een mens die zijn toekomst in duigen ziet vallen na hard gewerkt te hebben en zonder duidelijke afvalreden!?
    josje op de buhne is ook een andere josje dan prive. waar gaat het nu om? de buhne toch!?en daar was ze top!bij dochter zat ze in haar eigen nieuwe k3 formatie..

      /   Reply  / 
  6. mark de

    K3 weneer komt july DVD. K3 zoekt k3 uit.

      /   Reply  / 
  7. thijs

    Ik ben Hanne-fan. Heerlijk naturel, mooie ‘rosse’ en een echt talentje. Jindra vind ik te gemaakt, ook on stage. Ze doet me denken aan Madelon uit K2 zoekt K3, dat was ook al zo’n kleuterjuf. Demi is voor mij gewoon niet K3. Zeker talent- en powervol, maar geen k3 meisje.

      /   Reply  / 
  8. Peters

    Hallo
    Mijn voorkeur is ook hanne echt toppertje zo gewoon en puur …samen met nora ook toppertje dus kristel jij was zo vol van hanne en deze ruwe diamant zoals jij zei kan heeeel mooi gemaakt worden !

      /   Reply  / 
  9. Jeanne de rooij

    ik heb ook veel zangervaring
    Jullie zijn toch gel als je Jindra laat gaan

      /   Reply  / 
  10. Jeanne de Rooij

    Ik ben al wat ouder en heb veel zangervaring,jullie zijn gek als Jindra laat gaan

      /   Reply  / 
  11. Rachid Amrani

    Ik hoop dat Demi wint en 2 andere onbekende meisjes zoals Nora en …. , van mij mag Marthe eruit en zeker die in Galaxy park zit want ik vind al die al ervaring hebben eruit moeten vliegen. Nu zullen jullie zeggen waarom ? Heel simpel die zijn al BEKEND die hoeven daar niet meer in te zitten gun onbekende mensen ook eens een kans om in de spotlights te staan. Dank jullie wel om dit te lezen.

      /   Reply  / 
  12. Marion

    Hallo,
    Ik vind klaasje een van de nieuwe K3 meisjes.
    Ze heeft iets betoverens iets magisch. Ze heeft veel te geven vooral aan de kinderen. Ik vind dat ze prachtig zingt.

      /   Reply  / 
  13. Willem

    Waarvoor het goed is, weet ik niet, maar het lijkt erop dat zodra je een beetje bekend wordt, je afgezeken moet worden via de a-sociale media. Mijn inziens lijkt dat helemaal nergens op, maar kennelijk voelen de mensen, die zich ‘anoniem’ kunnen richten op personen, om hen het leven zuur te maken, zich daar geweldig bij.

    Jindra, laat je daardoor niet beïnvloeden, want je bent een toppertje! Je hebt ervaring en draagt dat uit en wil je droom najagen. Niets mis mee! Houd moed en laat die schreeuwers maar gaan. Die zijn kennelijk zelf niet erg gelukkig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>