Sabia Engizek in jury mentalistenshow SBS 6

sabia engizekSBS 6 heeft een tweede jurylid onthuld voor Mindmasters Live, de nieuwe talentenjacht voor mentalisten. Het gaat om Sabia Engizek, bekend als voetbalvrouw. Eerder is de naam van Boer Geert al naar buiten gekomen. In de talentenjacht gaan mentalisten met elkaar de strijd aan onder leiding van twee grote meesters, waaronder Uri Geller. Maar of de keuze voor Sabia nou een goeie is…?

Boer Geert kan ik nog snappen. Dat je een van de nuchterste mensen van Nederland pakt, iemand die zich niet snel laat bedotten en ook niet meteen openstaat voor het bovennatuurlijke. Maar Sabia in de jury? Dat lijkt vooral een stunt om deze vrouw te strikken voor een tv-klusje, en niet zo zeer dat haar plek is gerechtvaardigd. Ik denk niet dat Mindmasters Live er een beter of geloofwaardiger programma van wordt in elk geval.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sabia Engizek in jury mentalistenshow SBS 6

  1. Vinn

    BIZAR

      /   Reply  / 
  2. Samantha

    Hoe diep kan sbs zinken.Vreselijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>