Irene Moors maakt SBS-debuut in april

irene moorsOp zaterdag 2 april is Irene Moors voor het eerst met een eigen programma bij SBS 6 te zien. Het gaat om de komische panelshow De Vreemde Eend. Twee teams van BN’ers krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze ‘vreemde eend’ in de bijt is.

Irene: “De Vreemde Eend als eerste klus bij SBS 6 is voor mij een heerlijk begin. Een zaterdagavondshow met veel gezelligheid, humor, leuke bekende gasten en een gezonde strijd waarbij thuis op de bank druk kan worden mee geraden.”

De Vreemde Eend is gebaseerd op het Britse format Odd One In, dat al in acht landen is te zien.

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Irene Moors maakt SBS-debuut in april

  1. Janine Caron

    Dergelijke uit den treure gekopieerde buitenlandse formats kreeg ze zeker niet aangeboden bij rtl. Jawel, en maar liefst 3 keer voor ze besloot te vertrekken naar de concurrent. En dat alles omdat Umberto Tan in de weg zit bij rtl Late Night? Meer van het zelfde dus, maar betaald vast heel erg lekker. Sterkte gewenst!

      /   Reply  / 
  2. Francois Benos

    Hard gespeeld bij rtl, mislukt. In de reddingsboot van sbs gesprongen. Nu mag ze daar dezelfde nietszeggende onzin gaan maken die ze bij rtl niet meer wou doen. Goed, we zijn dus terug bij af. Probleem is wel dat sbs een veel minder groot kijkerspubliek heeft.Hoe lang gaat het duren voor we geheel of gedeeltelijk terug willen?

      /   Reply  / 
  3. Patje Katijn

    Ik durf te wedden dat ze bij RTL dezelfde kleffe opgewarmde hap aangeboden heeft gekregen als nu bij SBS6. Waarom is ze dan toch naar SBS6 vertrokken? Wie het weet mag het zeggen. En er zijn vast wel een paar mensen die het weten, maar die gaan het niet zeggen haha. Moors laat in ieder geval wel haar ware aard zien.

      /   Reply  / 
  4. Sander Pasker

    Dat Carlo’s tv Diarree is haar in ieder geval bespaard gebleven. Wat een puinhoop programma. Zonder haar is Carlo echt een ongeleid projectiel.Het lijkt wel of je op de kermis vastgebonden zit in de achtbaan terwijl Carlo B. keihard in je oren loopt te schreeuwen.

      /   Reply  / 
  5. Jack Vlander

    TV Cafe haalt nog geen 600.000 kijkers. Scoorde met de Moors duo presentatie al steeds minder, maar dit is wel heel dramatisch voor zo’n grote nieuwe show .Moors heeft het zinkende schip blijkbaar net op tijd heelhuids weten te verlaten.Maar wie zit er dan echt ook nog te wachten op de nieuwe carnavals cd van de moeder Boszhard?

      /   Reply  / 
  6. Andria Pelster

    Wat doet Irene daar in godsnaam?

      /   Reply  / 
  7. Bettina Denekamp

    Mijn flatgenootjes vinden haar niks maar ik vind haar helemaal leuk.

      /   Reply  / 
  8. Hans Verduin

    TV cafe zit inmiddels op een ongelooflijke driehonderdduizend kijkers. Irene kom terug en red Carlo van de ondergang, alsjeblieft!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>