Irene Moors herenigd met Rudolph van Veen in SBS-show

irene moorsIrene Moors gaat weer samenwerken met Rudolph van Veen. De twee maken samen Over Smaak Valt te Twisten, het tweede programma dat Irene voor SBS 6 maakt. Het is een competitie voor kookclubs, waarbij duidelijk moet worden waar in Nederland nou het beste kookclubje zit.

Irene en Rudolph kennen elkaar van Life & Cooking en later ook Life4You. Rudolph begon daarna met succes 24Kitchen, maar daar is hij inmiddels uitgestapt.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Irene Moors herenigd met Rudolph van Veen in SBS-show

  1. Leontine

    Wat verheug ik me op het nieuwe programma waar Irene en Rudolph weer samen acte de présence gaan geven.
    Ik miste ze allebei op tv…..

    Ik hoop dat ze samen een heel leuk en gezellig programma gaan maken, waar we op kook- en bakgebied van kunnen leren en met plezier naar kunnen kijken.
    Ik gun het beiden van harte.

    Ik wens ze/jullie heel veel succes!

      /   Reply  / 
  2. Marlies van Venrooij

    Kan een mooi programma worden! Ik zou dan wel willen meegeven aan de altijd kritische Rudolph, dat hij zelf ook de regels in acht neemt. Bij het zien op 2 juli 2016 (24kitchen) erger ik mij toch wel. Rudolph maakt van alles klaar en gebruikt niet een keer een handdoek of wast even zijn handen. wat zie ik regelmatig? Dat hij zijn handen langs zijn spijkerbroek laat gaan en zo weer aan het volgende eetbare artikel komt, zo kan het ook? Dat is niet de Rudolph die altijd zo kritisch op anderen is! Ik hoop dat hij daar op gaat letten, want smakelijk is het niet! Ik wens ze succes beiden, maar gebruik gewoon een handdoek of was de handen met regelmaat. Een spijkerbroek of andere pantalon is daarvoor niet echt de geschikte vervanging.

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Als kritische kijker vind ik wel dat SBS steeds beter wordt
    Begin de zender steeds meer te waarderen ! Alleen jammer dat de meeste kijkers dat niet inzien
    vooral de RTL kijker , die kijkt liever naar de 100e herhaling
    van de sound of music op RTL 4 dan naar een nieuw programma van SBS

      /   Reply  / 
  4. Kitty Konings

    Nog even Carlo d’r bij halen en we hebben Life en cooking 4 you op SBS, wat natuurlijk uiteindelijk de bedoeling is. Opgewarmde prak.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>