Alberto bijt zich vast in nieuwe show Stegeman op de Bres

alberto stegemanOp de zondagavond introduceert SBS 6 vanavond Stegeman op de Bres. De programmamaker zet zich opnieuw in voor machteloos staande kijkers, dit keer zijn zij verwikkeld geraakt in een conflict met een instantie of persoon en kan de politie weinig voor ze betekenen.

De slachtoffers die Alberto en zijn team te hulp schieten zijn ten einde raad en hebben dringend hulp nodig. De een kampt met enorme schade aan hun huis doordat tijdelijke onderhuurders een wietplantage bleken te hebben. In een ander geval zijn ouders door hun eigen kind bestolen van meer dan honderdduizend euro. Alle problemen brengen enorme psychische schade met zich mee voor de slachtoffers.

“Ons uitgangspunt in dit programma is altijd het slachtoffer te helpen. Dat kan bijvoorbeeld door gestolen spullen terug te vinden, hulp te bieden door de dader te vinden en/of aan te spreken of door een instantie die de gedupeerden onterecht heeft benadeeld met camera te bezoeken. Het is telkens een gevecht om de oplossing te vinden maar als er sprake is van onrecht dan doen wij er alles aan de slachtoffers te helpen”, aldus Alberto.

Voorafgaand aan Stegeman op de Bres zijn nieuwe afleveringen Wegmisbruikers te zien.

Wegmisbruikers, 20.30 uur, SBS 6
Stegeman op de Bres, 21.30 uur, SBS 6

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Alberto bijt zich vast in nieuwe show Stegeman op de Bres

  1. Peter harmsen

    Helaas ben ik volgens mij gedupeerd door een Notaris deze heeft volgens mij valsheid in geschrifte gepleegd eerst in januari geprobeerd aangifte bij de polie te doen deze hebben dat niet gedaan omdat ik meer bewijs moest hebben meer bewijs kunnen inbrengen en hebben ze de aangifte opgenomen maar tot op heden nog niets vernomen. Het vertrouwen aan Notariaat is ver te zoeken. Is voor de kamer van notariaat geweest die vonden mijn klacht ongegrond vervolgens in beroep gegaan
    13 oktober 2016 mondelinge behandeling.

    Dat het notariaat vervolgens niets controleert vind ik onbegrijpelijk zo haal je nooit je recht.

    Mvg petet

      /   Reply  / 
  2. Op de bres

    Op de bres heeft veel weg van undercover Nederland. En toch vind ik undercover een mooier programma. Zit toch meer een verhaallijn in die je wilt blijven volgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>