Nieuwe dinsdagavond SBS 6: Alarmcentrale en Red Mijn Vakantie

andre van der toornAndré van der Toorn kennen we vooral als de man van Wegmisbruikers, maar vanavond begint een nieuw programma van zijn hand op SBS 6: De Alarmcentrale. Vakantiegangers die in Frankrijk of Spanje stranden en de alarmcentrale inschakelen, kunnen de cameraploeg van André verwachten.

André: “Er komen tijdens de zomer duizenden meldingen binnen bij de alarmcentrale van mensen die hulp zoeken. Helaas gebeuren er vaak genoeg van die vreselijke dingen waar je tijdens een vakantie helemaal niet op zit te wachten. Zelf heb ik een aantal jaar geleden ook de alarmcentrale moeten bellen toen ik in de berm belandde en een grote stalen pen de radiator van mijn auto doorboorde. Dan ben je opgelucht als er iemand is die je uit de penarie kan helpen. Ik vind het mooi om te zien hoe de alarmcentrale mensen in de problemen op weg helpt en ik ben erg benieuwd naar de verhalen achter de problemen.”

De Alarmcentrale vormt samen met Red Mijn Vakantie de nieuwe dinsdagavond.

De Alarmcentrale, 20.30 uur, SBS 6
Red Mijn Vakantie, 21.30 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>