Marlayne Sahupala aan de slag met Je Eigen Droomhuis

Op de vroege zondagavond doet SBS 6 goede zaken met shows als VT Wonen en De Grote Verbouwing. En vanaf vanavond keert Je Eigen Droomhuis terug bij de zender, dit keer gepresenteerd door Marlayne Sahupala en Shownieuws-woonexpert Bertram Beerbaum. Ze volgen Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis.

Bertram geeft zijn deskundige mening over de verbouwingen en Marlayne houdt zich vooral bezig met de persoonlijke en emotionele ervaringen van de koppels.

In de eerste aflevering is te zien hoe Jan Willem en Marieke vanuit de randstad naar een klein dorpje aan de IJssel verhuizen om hun droomhuis te verwezenlijken. Het stel runt vanuit hun huis in de omgeving van Rotterdam een succesvol bedrijfje in studiofotografie. De zaken lopen zo goed dat ze graag een eigen studio aan huis willen. Aan de andere kant van het land, in het Gelderse Dieren, kopen ze een oude jeneverdistilleerderij die nog volledig verbouwd moet worden tot woonhuis. Met hun twee dochters trekken ze gelijk in het pand, waarin de verbouwing nog moet beginnen. Voor het project is maar een klein budget beschikbaar. Hierdoor zijn Jan Willem en Marieke genoodzaakt bijna alles zelf te doen. Gaat het koppel hun droom verwezenlijken: wonen en werken in een groot maar betaalbaar huis?

Je Eigen Droomhuis, 18.30 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>