Irene Moors: Stiekem wel blij met opgenomen slaapshow

Naar Bed Met Irene wordt niet meer live uitgezonden op de zaterdagavond van SBS 6 en stiekem is Irene Moors daar best blij mee. “De zaterdagavond, réchtstreeks, daar hebben we ons een beetje op verkeken ook. De gasten kunnen natuurlijk wel, die houden daar op tijd rekening mee. Maar heel wat verrassingsoptredens die we gepland hadden gingen niet door omdat die persoon vervolgens op zaterdagavond niet kon. Dat lukt nu een stuk beter, de keuze is reuze en als publiek merk je er niets van; het liefst neem ik in een keer op, zonder stoppen. De spanning heeft daar echt niet onder te lijden.”

In januari keert de slaapshow terug op de late zaterdagavond, achter Shownieuws. “Guido Weijers, Frans Bauer en André Hazes jr zijn nog te gast. De laatste viert die dag zelfs z’n verjaardag bij me, dus dat wordt extra leuk”, vertelt ze aan De Telegraaf.

Daarna is de toekomst ongewis voor Naar Bed Met Irene. “Het moet tijd krijgen om te groeien op dat hele rare tijdstip. Ik hoop dat we die kans krijgen, de cijfers waren niet héél goed, maar ook niet héél slecht. Dus ik hoop maar dat er een tweede serie kan komen.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>