Brits kostuumdrama Poldark op zondagavond Net 5

Net 5 heeft de uitzendrechten bemachtigd van Poldark, een BBC-serie waar het derde seizoen inmiddels van in de maak is. Het kostuumdrama speelt zich af in Zuidwest-Engeland, Cornwall. Hier wordt Ross Poldark voor de keuze gesteld: bij het leger gaan of terecht staan voor smokkelpraktijken. Hij besluit te gaan vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Maar als hij drie jaar later terugkeert, wacht de held een onaangename verrassing.

Ross’ vader is overleden en zijn grote liefde Elizabeth is verloofd met zijn bloedeigen neef Francis, in de veronderstelling dat haar vroegere minnaar is om gekomen aan het front. Zo goed en kwaad als het gaat probeert Ross een nieuw leven op te bouwen. Hij redt straatmeisje Demelza en zoekt troost bij haar. De vonk slaat over tussen de twee, maar toch kan Ross zijn eerste grote liefde nooit echt helemaal vergeten…

Polsark is bekend als achttiende-eeuwse held uit de verhalen van de bekende schrijver Winston Graham.

Bekijk de trailer:

Polderkm 20.00 uur, Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>