Transfergeruchten: Frans Bauer naar SBS 6

Het zou zomaar kunnen dat Frans Bauer zijn collega’s van De Toppers achternagaat naar SBS 6. Volgens RTL Boulevard gaat het gerucht dat de Bananasplit-presentator een transfer gaat maken. “Frans vertelt ons vandaag dat er weinig over te vertellen valt, maar er wordt wel over en weer geflirt. Over drie weken moet er meer duidelijkheid zijn.”

Afgelopen zaterdag hintte Irene Moors in Naar Bed met Irene ook al op een overstap, als ze aangeeft dat Frans met het idee speelt een nieuwe real-life soap te maken. En dat deze zo goed tot zijn recht zou komen bij SBS 6.

Vorig jaar heeft bestuurder Remco van Leen de overstap gemaakt van AvroTros naar SBS 6 en zijn invloed klinkt duidelijk door in de programmering. Die is weer wat volkser geworden. Bovendien lijkt hij bezig om successen van weleer naar het heden te vertalen, door de terugkeer van bijvoorbeeld Rad van Fortuin, Hart in Aktie en De Smaakpolitie. Een Bananasplit van Frans Bauer, dat bij de publieke omroep nog moeilijk ondergebracht kan worden, past daar prima tussen.

Zie ook:
- Nieuwe zenderbaas: SBS 6 moet weer volkser
- Frans Bauer flirt met idee nieuwe soap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>