Kees Tol co-host Lucille bij Mis(s)-Verkiezing

De Mis(s)-Verkiezing keert in mei terug bij SBS 6 en Lucille Werner gaat dit niet alleen presenteren. Ze krijgt hulp van Kees Tol. “Hij is meer dan een sidekick. Ik ben supertrots dat we dit samen gaan doen. Stiekem ben ik een beetje verliefd op Kees”, zegt de bedenker van de verkiezing in SBS Shownieuws

 

De eerste selectieronde is inmiddels achter de rug, de rolverdeling tussen Lucille en Kees is ook duidelijk. Kees: “Er hebben zich honderden meiden aangemeld. Ze lopen over een catwalk en houden een pitch bij Lucille van 1 minuut. Ik vang de meiden op bij binnenkomst en in de wachtruimte.”

 

Kandidaten moeten er niet alleen leuk uitzien, maar ook een boodschap hebben. Doel is om een ambassadeur te vinden voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Lucille: “We zijn op zoek naar een vrouw met een missie.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>