Uur van de waarheid in Net 5-serie Grey’s Anatomy

Patrick DempseyDe afgelopen maanden heeft Net 5 mij verslaafd gemaakt aan de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. Er is geen dinsdag voorbij gegaan dat ik niet keek. Nou vooruit, er waren twee of drie dinsdagen dat ik andere verplichtingen had, maar dan zorgde ik er voor dat ik de desbetreffende uitzending al voor de officiële uitzending had gezien. Om maar niks te hoeven missen. Maar nu is Net 5 niet lief. Want vanavond is voorlopig de laatste aflevering te zien van Grey’s Anatomy. Hoe gaat het nu verder tussen dr. Derek Sheperd (foto) en co-assistent Meredith Grey?
Ik weet het, als je de vorige regel leest, lijkt het wel een boeketreeks. En ik weet ook dat Grey’s Anatomy eigenlijk een vrouwenserie is. Maar ik kan er niks aan doen, ik ben er aan verknocht!

Vorige week gemist? Wel, op het einde zei Derek tegen zijn vrouw dat hij eigenlijk niet van haar houdt, hoe hard hij het ook probeert sinds ze hebben gelijmd. Maar hij heeft zijn hart verloren aan Meredith. En zij was juist een beetje de dump teboven gekomen. De etterende puswond had zeg maar een korstje. En vermoedelijk gaat Patrick deze vanavond openkrabben.

Ik zit vanavond weer voor de buis – het is het uur van de waarheid! Zal de ontluikende liefde tot een climax komen, of knipt Net 5 op een debiel moment de serie in tweeën en weten de mensen die de uitzendingen van Net 5 braaf volgen pas in september hoe de vork in de steel zit!?!

Grey’s Anatomy, 21.35 uur, Net 5

Zie ook:
- Kerstmis in Grey’s Anatomy
- Ai dames! Perfecte dokter Sheperd uit Grey’s Anatomy toch niet zo perfect
- Sterren uit ziekenhuisserie Grey’s Anatomy sneden zelf of vielen flauw
- Het is Net 5 weer gelukt: Grey’s Anatomy opnieuw topserie dinsdagavond

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Uur van de waarheid in Net 5-serie Grey’s Anatomy

  1. Melissa

    Wat?!?! De laatste voorlopig aflevering vanavond?! Horror! Hoe moet ik nu de zomer doorkomen; tips?

      /   Reply  / 
  2. .

    NET5 (of elke andere Nederlandse omroep) knipt niet in series (op aftiteling en jaar gegevens na). Als het vanavond dus niet tot een climax komt, is dat niet te wijten aan de omroep.

    Overigens wordt Grey’s Anatomy elke week herhaald. Vanaf juli, elke zondag, 2 afleveringen, 2 uur lang.

      /   Reply  / 
  3. Herman

    Beste Anoniem,

    volgens de website van grey’s anatomy zouden we volgende week recht hebben op Tell Me Sweet Littles Lies, die ook wel bekend staat als episode 23 uit seizoen 2. Waar we vanavond episode 22 uit seizoen 2 zagen. Lijkt er toch op dat Net 5 een vreemd knipje heeft gemaakt.

    Evengoed ben ik blij met de herhalingen op zondag, de serie is goed genoeg om nog eens te zien. En hopelijk snel weer nieuwe afleveringen. want het einde van vanavond was niet bevredigend genoeg om lang te wachten op vervolg – als je het mij vraagt, that is ;-)

      /   Reply  / 
  4. Jan

    Hoe heet dat liedje van grey’s anatomy commercial op net5?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>