Net 5 vervolgt ingezette koers

KoersSBS Broadcasting brengt wat mij betreft een boel beeldbbuisvervuiling, maar van de zender Net 5 ben ik wel een beetje fan. Ze kopen goede Amerikaanse series aan en van eigen bodem verschijnen er ook fraaie producties – al slaat ook Net 5 soms wel eens de plank mis. Bij de najaarspresentatie vandaag blijkt dat er qua opzet weinig verandert aan de succesvolle formule. De series Grey’s Anatomy en Gilmore Girls blijven (Lost en Desperate Housewives komen in voorjaar 2007 terug) terwijl Evelien een vervolg krijgt en Net 5 ook de goed ontvangen serie Hotel Babylon gaat uitzenden.
De formules van Het Blok en Peking Express zijn aangescherpt. Het Blok krijgt een extra-editie waarin presentator Erik van der Hoff op zoek gaat naar roddel en achterklap van de deelnemers, die niet meer noodzakelijk een liefdesrelatie hebben. Peking Express zal dit jaar een VIP-editie betreffen. Net 5 speelde al langer met dit idee. Voor deze versie zijn Hanna Verboom, Bart Veldkamp en Chimène van Oosterhout in elk geval al bereid gevonden.

Verder klustert Net 5 zijn woonprogramma’s op de woensdagavond, geen onverstandige zet. Het gaat dan om het eerdergenoemde Het Blok, Samenwonen en Extreme Makeover Home Edition. Misschien dus wel een overdosis Erik van der Hoff. En er komen wel erg veel woonavonden aangezien SBS 6 en RTL 4 deze ook al hebben.

Zie ook:
- De ‘ijzersterke’ najaarsprogrammering van SBS 6
- Het Blok: van echtelijke ruzies naar burenruzies
- Bobo’s in de Peking Express
- Net 5 staakt afleveringen Desperate Housewives

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>